Usta oyuncu İclal Aydın: 'Mükemmel anneliğe inanmıyorum'

İclal Aydın’ın sevilen romanı “Üç Kız Kardeş” dizi uyarlamasıyla Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu. Dizide kardeşlerin annesini canlandıran Aydın, mükemmel anneliğe inanmadığını açıkladı.

 İclal Aydın’ın ‘Üç Kız Kardeş’ ve ‘Kalbimin Can Mayası’ romanlarından uyarlanan dizide İclal Aydın’ı Nesrin rolünde izliyoruz.  Hikâyeyi yeni bir dille yorumlayan ve dizide kardeşlerin annesini canlandıran Aydın, “Annelik öğreniliyormuş ve her kadının farklı bir yolu varmış. Mükemmel anneliğe inanmıyorum. Mükemmel aile olmadığı gibi. Keşke olsa,” diye açıklamalarda bulundu.

iclal aydın ve kızı

iclal aydın ve kızı

  • Siz de bir annesiniz. Annenize, anneliğe bakışınız kendi evladınızı kucağınıza aldıktan sonra nasıl değişti? Aynı zamanda aile kavramı da sıkça eleştiriliyor. Kardeşlik kavramı size ne ifade ediyor? Kan bağı sahiden önemli mi?

Annelik öğreniliyormuş ve her kadının farklı bir yolu varmış. Mükemmel anneliğe inanmıyorum. Mükemmel aile olmadığı gibi. Keşke olsa. O özlemini çektiğim ailelerden biridir “Üç Kız Kardeş”in ailesi. Bize gelince. Şimdilerde parçalanmış aile bağlarının ya da bir evin içindeki kopukluğun sonuçlarını yaşıyoruz ama biz büyürken fazla bağlı, bağımlı olmanın hasarlarını aldık. Anne babalarımız mutlu olursa mutlu oluruz sanıyorduk. Onların istediğini yapmak, onların sözünü dinlemek onları mutlu edecekti. Anne babalarımız ise bizim mutlu olacağımıza inandıkları şeyleri dayattılar bize. Garip hüzünlü bir kısır döngüydü...

Ivana Sert mutfakta hünerlerini sergiledi!

İLİŞKİLİ HABER

Ivana Sert mutfakta hünerlerini sergiledi!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0