Nusret Gökçe'den hayranlarını sevindiren gelişme: Hayatı belgesel oluyor!

Son döneme damga vuran Dilberay ve Bergen filmlerinin ardından, Salt Bae (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan Nusret Gökçe'nin hayat da belgesel film oluyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dünya çapında büyük bir üne kavuşan kasap Nusret Gökçe'nin hayatı belgesel film oluyor. Türkiye'de de yayına hazırlanan Disney Plus için çekilecek olan belgeselin yönetmenliğini ise Amerikalı bir isim yapacak.

AMERİKALI YÖNETMEN ÇEKECEK

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ülkemiz pazarına hızlı bir giriş yapacak olan Disney Plus, belgeseli çekmek için harekete geçti. Dökü drama (yarı belgesel film) tarzındaki projeyi bir Türk değil, ünlü bir Amerikalı yönetmen çekecek.

nusret hayatı belgesel

nusret hayatı belgesel

38 yaşındaki Nusret Gökçe'nin hayatının anlatılacağı proje için oldukça heyecanlı olduğu öğrenildi. Platformda ayrıca ülkemiz tarihinde önemli yeri olan Barış Manço, Kemal Sunal gibi değerli isimler için de benzer çalışmalar yapacak.

 

Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu boşanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu boşanıyor!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

AHMET 2 yıl önce

peki etler helal kesim mi

Tr yerli 2 yıl önce

Amerika başkani adayı olmani temenni isteriz

Uyuma uyan 2 yıl önce

Kimin uşağı olduğu belli oldu böylece, bilmeyenler çok onun için yazayım dedim.

Kaldırım Postası 2 yıl önce

Belgeselin adı da emerikedeki görgüsüz cıro olur. (c ile yazılır k olarak okunur) Neden Acunun şirketi çekmiyor. Gitti abd li yönetmene 10 milyon dolar. Türk yönetmene 250-Binlira vermez gidi.