Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu boşanıyor!

Bir döneme şarkılarıyla damgasını vuran Petek Dinçöz iş insanı Serkan Kodaloğlu ile evliliklerini noktalamaya karar verdi

Televizyon ve sanat dünyasından bir boşanma haberi daha geldi. Şarkıcı Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu'nun 8 yıllık evlilikleri bitiyor. 

Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu

Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu

Ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyuran Petek Dinçöz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle...

41 yaşındaki Dinçöz, daha sonra avukatı İmran Işık aracılığıyla "Müvekkilim Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu yaklaşık 8 yıldır evli olup anlaşmalı olarak boşanma kararı almışlardır. Her iki taraf da evlilik birliğinin devam etmeyeceği hususunda aynı düşüncede olduğundan taraflar arasında anlaşmalı boşanmaya dair protokol akdedilmiş ve karar verilmiştir.

Bundan sonrasında taraflar müşterek çocukları İrfan Aslan Kodaloğlu için birbirlerine olan saygılarını ve arkadaşlıklarını kaybetmeden ilişkilerini sürdüreceklerini beyan etmişlerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." şeklinde paylaşımda bulundu.

 

Nusret Gökçe'den hayranlarını sevindiren gelişme: Hayatı belgesel oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe'den hayranlarını sevindiren gelişme: Hayatı belgesel oluyor!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0