Bergen'in doktoru Onur Erol ilk kez konuştu: Vücudunu zımparaladım

Ekim 1982'de yüzüne kezzap atılan ve boşandığı eşi Halis Serbest tarafından Ağustos 1989'da kurşunlanarak öldürülen şarkıcı Bergen'in doktoru Onur Erol, yıllar sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçının fiziksel ve psikolojik durumu hakkında bilinmeyenleri anlatan Erol, "Gözünün içine kadar yanıktı. Kabarmaları yüzünden vücudunu zımparaladım." dedi.

Arabesk müziğinin kraliçesi olarak görülen şarkıcı Bergen, boşandığı eşi Halis Serbest tarafından ilk olarak kezzapla yakılmış ardından 1989 yılında kurşunlanarak öldürülmüştü. Birbirinden başarılı şarkılarla gönüllere taht kuran ünlü sanatçının tedavisini gerçekleştiren Onur Erol, yıllar sonra katıldığı canlı yayında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

BergenİLİŞKİLİ HABERBergen'in mezarı kafesle korunuyor!

Bergen

Bergen

Beyaz TV'nin fenomen programı Söylemezsem Olmaz'a katılan Prof. Dr. Onur Erol, Bergen'in yaşadığı acı dolu günler hakkında "Böyle şeylerin tedavisi çok zordur. 40 sene geçti üzerinden. Tedavisini ben üstlendim, iyiliğimi yaptım ve unuttum. Çok kötü bir durumdaydı. Benden yardım istedi, o zamanki şartlarda ben de elimden geleni yaptım" şeklinde konuştu.

"VÜCUDUNU ZIMPARALADIM"

"Bergen gelecekten hala ümidini kesmemişti." diyen ünlü doktor "Gözünün içine kadar yanıktı. Kabarmaları yüzünden vücudunu zımparaladım. Eksik olan deriler vücudunun başka yerinden alınan derilerle kaplandı. Tedavisine bel bağlayan bir hastaydı, şımarık olmayan bir kadındı. Hayata bağlılığını sanata bağlılığını büyük bir dirayetle yerine getirdi, Bergen de bu vardı" ifadelerini kullandı. 

Prof. Dr. Onur Erol

Prof. Dr. Onur Erol

Anlattıklarıyla herkesi şaşırtan Erol sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bergen yüzünün yanık yerlerini makyajla kapatıp, sahnelere çıktı ve tekrar sanatını icra etti. Bu çok önemli bir şeydir. Tedavi durmadan iki yıl boyunca sürdü. Kezzap yanığı en kötü yanıktır. Göz yuvası yaptım. Protez göz konulması için ama vakti olmadı"

Bergen

Bergen

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt 510 milyon TL'lik borçla iflas etti!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt 510 milyon TL'lik borçla iflas etti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0