Demans hastalığına yakalanan Bruce Willis'in eşi isyan etti: Dünyadan haberi yok sanıyorlar!

Ünlü aktör Bruce Willis'in geçtiğimiz aylarda davranış ve kişilik değişikliği, düşünme, dil ve harekette bozulma semptomları gösteren frontotemporal demans hastalığına yakalandığı ortaya çıkmıştı. Zor günler geçiren ünlü oyuncunun eşi Emma Heming, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Kanun Namına", "Zor Ölüm", "Altıncı His" ve "Ölümsüz" gibi birbirinden başarılı yapımlarla hafızalara kazınan dünyaca ünlü yıldız Bruce Willis, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamalarla hayranlarını üzmüştü. Ünlü aktöre beynin belirli bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen 'afazi' (söz yitimi) hastalığı teşhisi konulmuş ve oyunculuğu bırakma kararı almıştı. Tüm vaktini ailesi ve hayranlarına ayıran ünlü aktörün afazi teşhisinden sonra davranış ve kişilik değişikliği, düşünme, dil ve harekette bozulma semptomları gösteren frontotemporal demans hastalığına yakalandığı ortaya çıktı.

Bruce Willis oyunculuğu bırakıyor

Bruce Willis oyunculuğu bırakıyor

"SANILDIĞI GİBİ DÜNYADAN HABERSİZ DEĞİL"

Ailesi ve sevenlerinin desteğiyle ayakta duran 68 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncuyu bir an olsun yalnız bırakmayan eşi Emma Heming, eşinin 'dünyadan habersiz olduğu' şeklindeki iddialara açıklık getirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kocasının artık yaşama zevkini tamamen yitirdiğine dair haberlere ve iddialara itiraz eden Heming, "Haber başlıklarına bakılırsa kocamın içinde artık yaşam coşkusunun zerresi bile kalmadı. Size şimdi şunu söyleyebilirim ki bu asla gerçeği yansıtmıyor." dedi. Heming, 'insanları korkutmaya yönelik' diye nitelendirdiği bu haberlerin bir an önce son bulması gerektiğinin altını çizdi.

"ÇOK ŞANSLIYIM"

Emma Heming, yakın arkadaşlarından biriyle az önce "iyice ağladığını" söylediği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Eşinin hastalığını öğrendikten sonra etrafındaki insanların "daha az yalnız hissetmesine" nasıl yardımcı olduklarına minnettar olduğunu dile getiren Heming, "Tatiller zordur. Yıldönümleri zordur. Ama benim için bu yıl gerçekten bir topluluk oluşturma ve bağlantı kurmakla ilgiliydi. Ve bunun benim cankurtaranım olduğunu söylemek istiyorum ve bunun için size teşekkür etmek istiyorum." şeklinde konuştu. "Bruce buna 'yakın çevre' diyor." diyerek sözlerini sürdüren Heming, "Hayatımızda arayabileceğimiz, güvenebileceğimiz ve itimat edebileceğimiz insanlar olduğu için şanslıyız. Düzeltmenin bir yolunu sunmayan ama sadece dinleyen insanlardan oluşan bir yakın çevreye sahip olduğum için yeterince şanslıyım. Bu çok yardımcı oluyor." şeklinde konuştu.

"SUÇLU HİSSEDİYORUM"

Ünlü yıldızın eşi, Willis'in hastalığından bahsederek suçluluk duyduğu bir konu olduğunu itiraf etti. Heming, Maria Shriver'ın Sunday Paper'da yayımladığı makalede başkalarının erişemeyeceği bazı doktorlara ve uzmanlara erişebildiği için ne kadar şanslı olduğunu dile getirerek "Başkalarının sahip olmadığı kaynaklara sahip olduğumu bildiğim için suçluluk duygusuyla mücadele ediyorum. Kafamı boşaltmak için yürüyüşe çıkabildiğimde, benim durumumda olmayan bir başka eşin bunu yapamayacağı aklımdan çıkmıyor." ifadelerini kullandı.

Bruce Willis ve eşi Emma Heming

Bruce Willis ve eşi Emma Heming

"AİLEMİZ İNANCINI KAYBETMEYECEK"

Bu süreçte sakin ve huzurlu vakit geçirmeye özen gösteren Willis'in eşi Emma Heming, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hastalığa yönelik potansiyel bir tedavi için yapılan tıbbi denemenin durdurulmasından duyduğu hayal kırıklığını dile getiren Heming, "Wave Life Sciences'ın frontotemporal demans (FTD) ve amiyotrofik lateral sklerozu (ALS) tedavi edebilecek klinik çalışmalarını sonlandırdığını okudum. Bize burada yardımcı olabileceklerinden emin değilim. Gerçekten önemli değil ama yine de mideye atılan yumruk gibi hissettiriyor. Her zaman iyi yanlarına bakmak zorundayım, çabalıyorlar" ifadelerini kullandı.

Ardından çalışmalara katılan kuruluşlara teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Heming, "Lütfen bu ivmeyi devam ettirin. Öğrendikleriniz / bulduklarınız üzerine inşa edin ve bu sevgi dolu toplumdan vazgeçmeyin. Ailemiz inancını korumaya devam edecek ve umudunu asla kaybetmeyecek" diyerek sözlerini sürdürdü.

Bruce Willis eşi Emma Heming ve çocukları

Bruce Willis eşi Emma Heming ve çocukları

ESKİ EŞİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN ÇAĞRIDA BULUNDU!

Hastalık sürecinde hem basın hem de hayranları tarafından merak edilen ünlü yıldızın eşi Emma Heming, önceki gün sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. Paparazzilerin aktörün etrafını sarması ve ona seslenip konuşmak istemesinin ünlü yıldızı stres ettiğini söyleyen Heming, "Bu yaptığınızın sizin işiniz olduğunu biliyorum ama lütfen alanınızı koruyun, yerinizi bilin." şeklinde tepki gösterdi. Hayranlardan da ricada bulunan Hemming, "Lütfen kocama bağırarak nasılsın diye sormayın, gerçekten yapmayın. Ona rahat verin. O anda yanında ailemizden kim varsa onu bir yerden başka bir yere güven içinde götürmesine izin verin." derken sesi titredi.

Emma Heming ve Bruce Willis

Emma Heming ve Bruce Willis

TEŞHİS SONRASI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Zor zamanlar geçiren usta aktör, bu süre zarfında kameralardan uzak kalmayı tercih ediyordu. Hayranları tarafından merak edilen ünlü yıldız, demans teşhisinin ardından ilk kez geçtiğimiz gün objektiflere takıldı. Kaliforniya'da yanında iki arkadaşıyla birlikte yürüyüşün tadını çıkaran Willis'in yorgun görüntüsü hayranlarını üzdü.

Bruce Willisin son hali

Bruce Willisin son hali

EŞİ BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMIYOR!

Oyunculuğa veda eden usta oyuncu Bruce Willis, hastalığını açıklamasının ardından ilk kez hayranlarının karşısına çıktı. Ailesiyle ormanda gezintiye çıkan Willis'in eşi Emma Hemming, o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Hemming çocuklarından Mabel Ray Willis'in çektiği fotoğrafa, "Anne ile baba en sevdikleri ortamda" şeklinde bir not düştü. Hastalığı sebebiyle zor günler geçiren Willis'e eşinin tam destek vermesi hayranlardan takdir topladı. 

Bruce Willis ve eşi

Bruce Willis ve eşi

BRUCE WİLLİS OYUNCULUĞU BIRAKMA KARARI ALDI!

Hayranları kahreden haberin ardından Willis'in ailesi yaptıkları ortak açıklamada ünlü yıldızın hastalık sebebiyle oyunculuk kariyerini bırakacağını duyurdu. "Bruce'un harika hayranlarına" şeklinde başlayan açıklamada usta aktörün son zamanlarda sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ve afazi teşhisi nedeniyle bilişsel kabiliyetlerinin de etkilendiği ifade edildi. 

Bruce Willis afazi hastalığına yakalandı

Bruce Willis afazi hastalığına yakalandı

Ünlü yıldızın kızı Rumer Willis sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu, ailemiz için gerçekten zorlu bir zaman ve aralıksız sevgi, merhamet ve desteğiniz karşısında minnettarız. Güçlü bir aile birliğiyle bu süreçten geçiyoruz ve hayranlarının da bunu bilmesini istedik, çünkü onun sizler için ve sizlerin onun için ne demek olduğunu biliyoruz. Bruce'un her zaman söylediği gibi "Gününü gün et" ve birlikte bunu yapmayı planlıyoruz. Sevgiler."

bruce Willis ve Sylvester Stallone

bruce Willis ve Sylvester Stallone

BRUCE WİLLİS HAFIZA KAYBI YAŞIYOR!

Hollywood yıldızı Bruce Willis, 29 Nisan'da yeni filmi Fortress: Sniper's Eye'ın çıkmasına hazırlanırken, hakkında çıkan bir iddia hayranlarını hüzne boğdu. 

67 yaşındaki ünlü yıldızın demans hastalığı sebebiyle hafıza kaybı sorunlarıyla boğuştuğu ve bundan dolayı yer aldığı işlerde sert bir şekilde eleştirildiği söyleniyor. İddialara göre; Willis halen bilinci açıkken olabildiğince para kazanmaya çalıştığı için her teklife olumlu bakıyor. 

Bruce Willis hafıza kaybı yaşıyor

Bruce Willis hafıza kaybı yaşıyor

Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen söylentilerin ardından ünlü oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi. Ancak gazeteci Dan Przygoda sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Willis'in replikleri ezberlemekte zorlandığı için kulaklık kullandığını birlikte aynı filmde rol almış pek çok arkadaşımdan duydum." ifadelerini kullandı.

  Bruce Willis ve eşi  Emma Heming Willis

Bruce Willis ve eşi Emma Heming Willis

Ezgi Sertel ve eşi Ozan Çobanoğlu çifti ikiz çocukları için kutlama yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Sertel ve eşi Ozan Çobanoğlu çifti ikiz çocukları için kutlama yaptı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 18

tamer danacı 3 ay önce

bu şahıs zamanında abd başkanından ırak operayonlarına katılma talbinde bulundu diye hatırlıyorum.

Toplam 1 beğeni

Numan 3 ay önce

eee gelsin şimdi israil kurtarsın umarım imansız gider

Toplam 1 beğeni

AZdan 4 ay önce

...İla Cehennemüzzümera, PKK veYUnan sevici islam duşmanı

Toplam 1 beğeni

Rize53 4 ay önce

Defolsun gitsin.....

Toplam 1 beğeni

Mehmet 5 ay önce

C.henneme kadar yolun var p.slik herif. Kör bir Amerika savunucusu olarak geberip gideceksin. İslam düşmanlığınla geberip gideceksin.

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun