Annesini kaybeden şarkıcı Linet paylaşımıyla sevenlerini duygulandırdı!

Geçtiğimiz günlerde annesi Leyla Özgecan'ın acı haberiyle sarsılan şarkıcı Linet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı.

19 Mart akşamı annesi Leyla Özgecan'ı kaybeden şarkıcı Linet, acı haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. Annesinin kaybıyla zor günler geçiren ünlü sanatçı Instagram hesabından annesiyle çekildiği kareleri paylaşarak "Güzel annemin kaybını, derin acımı paylaşan, arayan herkese teşekkür ederim. Acım tarifsiz, anne aşkı, varlığı hayatta tek bir kere... Cennet kokulu annem" ifadelerini kullandı. Sevenlerini duygulandıran Linet' destek mesajları yağdı.

Linet ve annesi Leyla Özgecan

Linet ve annesi Leyla Özgecan

NE OLMUŞTU?

Son dönemlerde yaptığı her hareketle gündem olan şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan dün hayatını kaybetti. Annesinin acı haberiyle sarsılan ünlü sanatçı, kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. 

Linet ve annesi

Linet ve annesi

"HER ŞEY İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN"

Annesiyle çekildiği karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Linet, fotoğrafın altına "Canım annem, hocam Leyla Özgecan Hakk'ın rahmetine bugün ulaştı. Seninle bu hayat yolculuğunda paylaştığım her şey için şükürler olsun. Yol arkadaşım, yolun ışıkla olsun canım annem…" notunu düştü. Ünlü sanatçının paylaşımının ardından hayranları ve birçok ünlü isim başsağlığı mesajları yazmayı ihmal etmedi.

Linet ve annesi Leyla Özgecan

Linet ve annesi Leyla Özgecan

Survivor All Star'da iletişim ödülünü kim kazandı? Eleme adayı belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'da iletişim ödülünü kim kazandı? Eleme adayı belli oldu
Kadınlara anne, baba ve eşten maaş hakkı

İLİŞKİLİ HABER

Kadınlara anne, baba ve eşten maaş hakkı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Osman 2 yıl önce

Yahudi zaten

Ama 2 yıl önce

Hakk'ın rahmetine müslümanlar kavuşur. Işıklar içinde uyusun. (Yahudilerde cennet inancının olmadığını sanıyordum.)

Toplam 1 beğeni