Survivor All Star'da iletişim ödülünü kim kazandı? Eleme adayı belli oldu

Survivor 2022 All Star'ın dün akşam ekrana gelen son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Birleşme partisi öncesinde hızlandırılmış elemelerin devam ettiği Survivor'da ünlüler ve gönüllüler zorlu parkurda mücadele etti. Yarışmanın sonunda iletişim ödülünü kazanan belli olurken, kaybeden takımda ise eleme adayını belirlemek için oylama yapıldı.

Survivor 2022 All Star'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu platformda dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Dokunulmazlığı kaybeden takımda ise eleme potasına giren yarışmacı belirlendi.

Survivor’da zorlu dokunulmazlık oyunu mücadelesini ünlüler takımı kazandı. Böylelikle ünlüler takımı bu sezon ilk kez iletişimi kazanmış oldu.

SON ELENEN İSİM

Artık haftada iki elemenin olduğu Survivor'da veda eden son isim ünlülerden Mert Öcal olmuştu. Mert  yaptığı açıklamada, "Çok güçlü bir pota gerçekten. Ben beklemiyordum açıkçası. Korktuğum başıma geldi. Üzüldüğüm tek bir şey var Sude'nin arkamda kalması" dedi.

İKİNCİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Haftanın ikinci eleme adayını belirlemek için gönüllüler takımı ada konseyinde oylama yaptı. Konseyde adı en fazla yazılan Evrim Keklik haftanın ikinci eleme adayı oldu. Survivor'da elenecek isim bugün oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrası eleme konseyi tarafından açıklanacak.

Annesini kaybeden şarkıcı Linet paylaşımıyla sevenlerini duygulandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Annesini kaybeden şarkıcı Linet paylaşımıyla sevenlerini duygulandırdı!
Berfu Yenenler'den ifşa üstüne ifşa! Eser Yenenler küplere binecek

İLİŞKİLİ HABER

Berfu Yenenler'den ifşa üstüne ifşa! Eser Yenenler küplere binecek

BİR YORUM YAPIN 0