Ebru Şallı ve Uğur Akkuş boşanıyor!

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş, 3 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldığı magazin gündemine damga vurdu.

Maddi zorluklar yaşamasına rağmen uzun zamandır eşinin yanında olan Ebru Şallı, Uğur Akkuş ile 2019 yılında Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğünle evlenmişti. 2011 yılında Kuveytli yatırımcıları dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un, 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı ileri sürülmüştü.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş

Maddi zorluklar yaşamasına rağmen uzun zamandır eşinin yanında olan Şallı'nın, artık boşanma kararı aldığı iddia edildi. Evlenir evlenmez soyadını değiştiren Şallı, sosyal medya hesabında bir değişiklik yaptı. Eski manken, Akkuş soyadını kaldırdı.

Burcu Güneş Çanakkale Zaferi'ni sahnede kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Güneş Çanakkale Zaferi'ni sahnede kutladı!
Buse Varol çocukları Burak ve Eliz'in eğlenceli anları paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol çocukları Burak ve Eliz'in eğlenceli anları paylaştı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Mustafa Yıldız 2 yıl önce

Oğlum para biti karı gitti daha öğrenemedin mi . Kadınlar makine gibidirler parayla çalışırlar, benzinsiz arabanın gitmeyeceği gibi parsız kadında gelmez. :)Üzerine bir bardak soğuksu iç