Buse Varol çocukları Burak ve Eliz'in eğlenceli anları paylaştı

Geçtiğimiz haftalarda aile arasında çıkan kriz ile sarsılan evliliklerini kurtaran Alişan ile Buse Varol eski mutlu günlerine geri döndüler. Birlikte aşk pozları veren, baş başa yemeğe çıkan Alişan ile Buse Varol evde çocuklarının eğlenceli anlarını yayınladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şarkıcı Alişan ve ünlü oyuncu Buse Varol, 2018 yılında hayatlarını birleştirmişti. İki de çocuğu bulunan çift geçtiğimiz günlerde oğulları Burak'ın 3. yaşını, kızları Eliz'in ise 1. yaşı kutlamıştı. Eliz'in doğum gününde patlak veren krizi çabuk aşan Alişan ile Buse Varol çifti son olarak minik kızları Eliz'in ilk adımları ile mutlu oldu. Birlikte aşk pozları veren, baş başa yemeğe çıkan Alişan ile Buse Varol evde çocuklarının eğlenceli anlarını yayınladı.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş boşanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş boşanıyor!
Yönetmen Derviş Zaim: 'Flaşbellek' filmi için Arap oyuncularla çalıştık!

İLİŞKİLİ HABER

Yönetmen Derviş Zaim: 'Flaşbellek' filmi için Arap oyuncularla çalıştık!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0