Buse Varol'dan 100 bin TL'lik reklam çıkışı!

Geçtiğimiz aydan bu yana boşanma haberleriyle gündem olan Alişan ve Buse Varol çifti, bir mobilya reklamı için kamera karşısına geçti. Reklam için 100 bin TL aldıkları iddiaları hakkında çift, ciddi açıklamalarda bulundu.

2018 yılında nikah masasına oturan şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol, son günlerde magazin dünyasının en çok konuşulan ismi oldu.

alişan ve buse varol

alişan ve buse varol

Burak ve Eliz adında iki çocukları olan çiftin boşanma iddiaları ile başlayan gündemleri daha sonra yerini barıştılar haberleriyle aldı. Ancak son günlerde çiftin, boşanmayı reklama çevirdikleri iddia edildi.

alişan ve buse varol

alişan ve buse varol

Yer aldıkları bir mobilya reklamı içinde bu durumu kullandıklarına yönelik çıkan haberlere Varol, tepki gösterdi. 100 bin TL'ye yönelik çıkan haberlerin yalan olduğunu söyleyen çift, konu hakkında işte bunları söyledi:

"Bunu yapanlar var, o yüzden herkesi aynı kefeye koyuyorlar. Ama bize bunu yakıştırmaları bizi üzüyor. Çok paraya ihtiyacımız varmış da kavga haberi çıkarmışız, ondan sonra işler güçler gelince barışmışız; saçma sapan işler. Bizim iki çocuğumuz var. Aklı başında olan insanlar bunları yapmaz herhalde. Ama insanların ne düşündüğü benim gerçekten zerre kadar umurumda değil. Bu bizim hayatımız."

Nurcan SaburİLİŞKİLİ HABERNurcan Sabur'dan şaşırtan iddia! Alişan ve Buse Varol çiftini Emine Erdoğan mı barıştırdı?

alişan ve buse varol reklam

alişan ve buse varol reklam

Ancak en son Buse Varol ve Alişan'ın annesi arasındaki problemlerin devam ettiği iddia ediliyor. Sürekli gündem olmaların çiftin işlerini de açtı.

alişan ve buse varol boşanma

alişan ve buse varol boşanma

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; çifte 100 bin TL'lik reklam teklifi geldiği iddia edildi. 

Buse Varol çocukları Burak ve ElizİLİŞKİLİ HABERBuse Varol çocukları Burak ve Eliz'in eğlenceli anları paylaştı

alişan ve buse varol boşanma

alişan ve buse varol boşanma

Bir mağazanın reklam tanıtımı için kamera karşısına geçecek olan çift için sosyal medyada "Barışma bereketi" gibi yorumlar geldi. 

Fahriye Evcen'den şoke eden paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'den şoke eden paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 2

SİZDEN BİRİ 2 yıl önce

Medya MAYMUNLARI...

Neriman 2 yıl önce

Eee para olunca bunların yapmayacakları iş yok hemen karakter rafa kalkıyor komik

Toplam 1 beğeni