Hugo'nun Tolga abisi Tolga Garipoğlu yıllar sonra ortaya çıktı! Oğluyla benzerlikleri şaşırttı

90'lı yıllara damga vuran Hugo programıyla adından söz ettiren Tolga Gariboğlu nam-ı diğer Tolga Abi'yi yıllar sonra ortaya çıktı. Bir düğünde ortaya çıkan 56 yaşındaki Tolga Garipoğlu'nun oğlu Mir ile olan benzerliği ilgi odağı oldu. İşte Garipoğlu'nun son hali....

Hugo ile Tolga Abi adlı programla bir neslin tanıyıp sevdiği ünlü sunucu Tolga Garipoğlu yıllar sonra ortaya çıktı. Garipoğlu'nu görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Yaşamını New York'ta sürdüren ve sunduğu Hugo programı ile 90'lı yılların çocuklarının sevgilisi haline gelen Tolga Abi lakaplı Tolga Gariboğlu son olarak katıldığı bir düğün töreninde oğlu Mir ile boy gösterdi.

İşte sürekli gülen yüzü ve duyunca mutlu olunduğu ses tonu ile hafızalara kazınan Tolga Gariboğlu'nun son hali ve babasının gençlik yıllarını andıran Tolga Gariboğlu'nun oğlu Mir Gariboğlu...

tolga garipoğlu ve oğlu mir

tolga garipoğlu ve oğlu mir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinden sevindiren haber: Karan'a kardeş geliyor!

Selen Soyder'den yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı! Piyanonun başına oturttular...

İLİŞKİLİ HABER

Selen Soyder'den yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı! Piyanonun başına oturttular...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

yasemen 2 yıl önce

bizene

Sami Aydemir 2 yıl önce

Ortaya çıktı derken, adam ortalarda idi de siz yeni fark ettiniz, adam canlı yani yaşıyor :)