Selen Soyder'den yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı! Piyanonun başına oturttular...

Lale Devri dizisinde oynadığı Toprak karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Selen Soyder, önceki gün katıldığı İkinci Sayfa programında Aşk-ı Memnu dizisiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.

"Lale Devri", "Yer Gök Aşk" ve "Hangimiz Sevmedik" gibi başarılı yapımlarla adından söz ettiren oyuncu Selen Soyder, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşantı sürdürüyor. 2007 yılında Miss Turkey birincisi olarak hayatımıza giren 35 yaşındaki Soyder, geçtiğimiz gün İkinci Sayfa programına konuk oldu. Özel yaşantısı ve kariyeri hakkında şaşırtan açıklamalara imza atan ünlü oyuncunun Aşk-ı Memnu itirafı herkesi şaşırttı.

"ROL HAZAL KAYA'NIN OLDU"

Bir dönemin unutulmaz yapımlarından biri olarak hafızalara kazınan Aşk-ı Memnu dizisinde Hazal Kaya'nın oynadığı Nihal karakteri için deneme çekimlerine gittiğini söyleyen Soyder, "Aşk-ı Memnu'da Nihal rolü için görüşmeye gittim. Deneme çekiminde piyano başına oturttular beni. Ama daha sonra olmadı. Hazal Kaya'nın rolü oldu" şeklinde konuştu.

Selen Soyderden Aşkı Memnu itirafı

Selen Soyderden Aşkı Memnu itirafı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

1.5 milyon TL değerinde asansörlü mezarlık yaptıracak denmişti! Bülent Ersoy'dan sert çıkış

Hugo'nun Tolga abisi Tolga Garipoğlu yıllar sonra ortaya çıktı! Oğluyla benzerlikleri şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Hugo'nun Tolga abisi Tolga Garipoğlu yıllar sonra ortaya çıktı! Oğluyla benzerlikleri şaşırttı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0