Karan söyledi Burak Özçivit oynadı! İlk yorum Cüneyt Arkın'dan geldi

Son dönemde Kuruluş Osman dizisi ile ön planda olan Burak Özçivit, özel yaşamıyla da oldukça dikkat çekiyor. Oğlu Karan ile paylaşımları büyük ilgi gören ünlü oyuncu, son olarak bir video paylaştı. "Çarşamba geceleri dizi konsantrasyonumuz.Adam bilmem mi diyor" açıklaması ile paylaştığı anlara Cüneyt Arkın'dan "Maşallah" şeklinde bir yorum geldi.

Kuruluş Osman dizisinin yıldızı Burak Özçivit, oğlu Karan ile ev hallerini paylaştı. Rekortmen dizinin oyuncusu, özel hayatıyla da oldukça merak uyandırdığı için sosyal medya paylaşımları büyük bir ilgi görüyor. Özellikle eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile yaptığı paylaşımlar, Özçivit'in hayranlarının oldukça ilgisini çekiyor. 

CÜNEYT ARKIN'DAN YORUM GELDİ

Son olarak oğlu Karan ile ev hallerini paylaşan Özçivit'e pek çok ünlü isimden de yorum geldi. Karan'ın "Bilmem mi" şarkısını söylediği anlar pek çok beğeni ve yorum alırken, en dikkat çeken yorum Cüneyt Arkın'ınki oldu.

Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit ile birlikte kamera karşısına geçen Cüneyt Arkın, baba oğlun eğlenceli ev hallerine bir yorum iliştirdi. Yorumunda "Maşallah" ifadesini kullanırken bir de sonuna nazar boncuğu ekledi. 

İzel'den çarpıcı itiraf! Çelik ile neden küstüğünü açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

İzel'den çarpıcı itiraf! Çelik ile neden küstüğünü açıkladı

BİR YORUM YAPIN 0