İzel'den çarpıcı itiraf! Çelik ile neden küstüğünü açıkladı

Bir döneme damga vuran isim şarkıcı İzel geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın sunduğu 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. 90'ların popüler ismi İzel kendisi gibi şarkıcı olan Çelik ile küsme sebebini yıllar sonra hayranlarıyla paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde, Armağan Çağlayan'ın sunumuyla YouTube'de izleyiciyle buluşan 'Dur Bi Dinle' programına şarkıcı İzel Çeliköz konuk oldu. Çeliköz, sunucu Çağlayan'ın soruları üzerine sanatçı Çelik'in 2018 yılında "İzel'den bir cacık olmaz" şeklinde yaptığı açıklama üzerine konuştu. Çelik ile artık görüşmediğini söyleyen ünlü şarkıcı, İzel-Çelik grubunun kendisi yüzünden bozulmadığını ifade ederek yeniden bir araya gelmek istemediğini söyledi.

izel çelik grubu

izel çelik grubu

"ONDAN BİR CACIK OLMAZ"

1992 yılında çıkardıkları "Özledim" albümüyle kulakların pasını silen İzel, Çelik ve Ercan grubu, yıllar sonra kendi solo eserleriyle kariyer hayatlarına devam ettiler. İzel, Çelik ve Ercan  20. yılı anısına Beyaz Show'a katılmışlardı. Bu programın ardından Çelik, katıldığı bir televizyon programında grubun İzel yüzünden dağıldığını, İzel'in disiplinsiz olduğunu söyleyerek "Ondan benim için bir cacık olmaz" şeklinde konuşmuştu.

izel çelik

izel çelik

"ÇELİK BANA BOZULMUŞ"

Çeliköz, Çağlayan'ın programında o günleri şu sözlerle anlattı:

"Beyaz'ın programından bir gün önce toplantı yaptık ve bu programın İzel-Çelik-Ercan tekrar birleşecek, albüm yapacak gibi olmasını istemiyorum dedim. Sanki bu konuşmayı hiç yapmamışım gibi canlı yayın sırasında Çelik bir anda şimdi biz bir albüm yapmaya kalksak hiç düşünmem altına imzamı atarım dedi. Beyaz bana da sorunca, ben de düşünürüm diye cevap verdim. O arada Çelik bana bozulmuş. Programdan sonra birkaç kez aramış beni, ben de görmemişim. Bir sabah 2. Sayfa programına çıktı, bir baktım bana saydırıyor da saydırıyor. İşte 'İzel, Çelik, Ercan zaten İzel yüzünden dağıldı da.' Tam tersi benim yüzümden o kadar sürdü. Ben sürekli regülatör olmaktan çok yorulmuştum. Sürekli ara bulmaya çalışıyordum. Ayrılmak isteyen adama da lütfen ayrılma diyemem yani."

izel ve çelik

izel ve çelik

"30 YIL İÇİNDE BİRİKTİRDİĞİ NE VARSA MESAJDA YAZMIŞ"

İzel açıklamalarının ardından Çelik ile yeniden barıştığını ve kendisine o dönemde çıkaracağı yeni albümüne bir özür şarkısı verdiğini de söyledi. Ancak geçen yıl Çelik'in kendisine uzun bir mesaj attığını ve adeta 30 yıl içinde biriktirdiklerini dışa vurduğu ifade eden İzel, tekrar görüşmediklerini söyledi.

Selami Şahin'den şaşırtan itiraf: Özledim'i eşime yazdım!

İLİŞKİLİ HABER

Selami Şahin'den şaşırtan itiraf: Özledim'i eşime yazdım!
Karan söyledi Burak Özçivit oynadı! İlk yorum Cüneyt Arkın'dan geldi

İLİŞKİLİ HABER

Karan söyledi Burak Özçivit oynadı! İlk yorum Cüneyt Arkın'dan geldi

BİR YORUM YAPIN 0