Nicolas Cage'den hayranlarını sevindiren haber! Ekranlara Drakula olarak dönüyor

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan Oscar ödülllü Nicolas Cage, “Renfield” isimli filmde Drakula’yı canlandıracak.

Dünyaca ünlü Nicolas Cage, vizyona girmeye hazırlanan Renfield filminde Drakula'yı oynayacak. Çekimleri devam eden film konusu her ne kadar Drakula’nın yardımcısı Renfield’in hayatını konu alsa da, olayların Cage etrafında döneceği belirtildi. Filmde Renfield ismini ise Nicholas Hoult canlandıracak.

Nicolas Cage

Nicolas Cage

Renfield filminin yönetmenliğini "The Lego Batman Movie" ve  "The Tomorrow War" gibi filmleri ile tanınan başarılı yönetmen Chris McKay üstleniyor. Robert Kirkman’ın orijinal hikayesinden alınan film ise Ryan Ridley kalemince uyarlandı.

Nicolas Cage Renfield

Nicolas Cage Renfield

DRACULA NICOLAS CAGE'NİN HAYATINDAN KESİTLER SUNUYOR

Ünlü oyuncu Nicolas Cage'in, 2013 yılında oynadığı suç draması filminde "Joe" için özel diyete girip kilo aldı. Ayrıca 1984'teki "Birdy" filminde bir Vietnam gazisini oynamadan önce kendisine fiziksel acı çektirmek için anestezi olmadan iki dişini çıkaran yoğun bir yöntem aktör olduğu biliniyor. Son olarak da Renfield filmi için kamera karşısına geçen Cage, sevenlerinin tarafından daha da merak uyandırmayı başardı. 

NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Renfield, uzun bir sürenin ardından Cage’in rol alacağı ilk büyük stüdyo filmi olacak.
Aynı zamanda "Cage’in Butcher’s Crossing" çekimleri de devam ediyor.

Senem Kahveci KOSGEB desteği ile işinin patronu oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Senem Kahveci KOSGEB desteği ile işinin patronu oldu!
Sinem Umaş paylaştı, adeta ortalık karıştı: Tabutu cenazede düşüp...

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Umaş paylaştı, adeta ortalık karıştı: Tabutu cenazede düşüp...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0