Demet Akalın’dan Oscar'a tokadıyla damga vuran Will Smith’e destek!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 94. Oscar Ödülleri’nde Chris Rock’a tokat atan Will Smith’e desteği “Eline sağlık” oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her yıl beklenen Oscar Ödülleri’nde yine geceye damga vuruldu. Bu yıl 94.’sü gerçekleştirilen Oscar Ödülleri’nde gerçekleşen Will Smith’in Chris Rock’a attığı tokat tüm dünyayı şaşırttı.

Will Smith’in eşinin hastalığıyla ilgili espiri yapan komedyen Chris Rock’a, sahneye gelip tokat atan Will Smith sosyal medyada yankı uyandırdı. Sessiz kalamayan isimlerden biri de ünlü şarkıcı Demet Akalın oldu.

Akalın Chris Rock’a tokat atan Will Smith’in videosunu paylaşırken "25 yıldır evli ve eşine kıymet vermiş. Eline sağlık" dedi.

WILL SMITH, ROCK'A TOKAT ATTI!

Ödül vermek için sahneye çıkan Chris Rock, Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in saç dökülme hastalığıyla ilgili komedyenlik yapmaya çalıştı. Yaptığı espirilerden sonra sinirlenen Will Smith, sahneye çıkarak Rock’a "Karımın adını ağzına alma" diyerek tokat attı. Bu olaydan çok üzgün olduğunu belirten Smith, herkesten çok özür dilediğini açıkladı. 

DEMET AKALIN: ELİNE SAĞLIK

demet akalın

demet akalın

Sosyal medyadaki paylaşım ve yorumlarıyla gündeme gelen güzel şarkıcı Demet Akalın, tokat videosunu hesabından paylaşarak "Eline Sağlık. Sağlıkla dalga geçilmez. Adam 25 yıldır evli... O kadar kıymet vermiş eşine eline sağlık" açıklamasında bulundu.

Kenan Doğulu konser sezonunu Alaçatı'da açtı!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Doğulu konser sezonunu Alaçatı'da açtı!
Hakan Peker'in başı belada! İkinci Bergen vakası mı geliyor?

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Peker'in başı belada! İkinci Bergen vakası mı geliyor?

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0