YASEMİN / 09.04.2022 10:01

Oscar töreninde şaşkına uğratan anlar! Will Smith sunucuya tokat attı

Bilindiği üzere 1997 yapımı "G.I. Jane (Jane'in Zaferi)" filmi, Demi Moore'un başrolünde olan bir film. Filmde saçları kazınmış "Jordan O'Neil" karakterine hayat veren Moore, operasyona giden ekibin tek kadın üyesidir. Chris Rock da törende buna atıf yaparak, Smith'in eşi için "G.I. Jane 2" benzetmesi yaptı ve "Filmin ikincisini sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. ("G.I. Jane" tabiri Amerikan kültüründe asker kadınlar için kullanılıyor.)

Ancak Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in, toplum arasında "saçkıran" olarak da bilinen "alopesi areata" hastalığına yakalandığı ve bu sebepten ötürü saçını kestiği biliniyordu. Chris Rock'un bu "yersiz" şakasına sinirlenen Will Smith, bir anda sahneye fırladı. Rock'ın üzerine yüreyen Smith, Rock'a tokat attı ve küfür etti.

Tokat sonrası neye uğradığını şaşıran Rock, "Televizyon tarihinin en harika gecesiydi" ifadesini kullandı. Tokatla birlikte Amerika'da Oscar yayınının sesi kesilirken, diğer ülkelerde o anlar yayınlanmaya devam etti.

Daha sonra "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü alan Will Smith, sahnede yaşanan ve televizyon ekranlarına yansıyan olay için, "Ben çılgın bir baba gibi görünebilirim. Ama sevgi size çılgınca şeyler yaptırır. Akademiden özür dilemek istiyorum. Tüm aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum" dedi.

Öte yandan Chris Rock'ın; Will Smith'ten polis nezdinde şikayetçi olmayacağı belirtildi.

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla