Oscar Töreni'nde Will Smith Chris Rock'a tokat atmıştı! Özür diledi

94'üncü Oscar Ödülleri'nde ödüller sahiplerini bulurken Will Smith ile komedyen Chris Rock arasında yaşananlar geceye damgasını vurdu. Will Smith, saç dökülme hastalığı olan eşiyle alay ettiği iddiasıyla ünlü komedyen Chris Rock'ı tokatladı. Salondakiler yaşananları şov zannetse de olayın gerçek olduğu ortaya çıktı. Daha sonra Smith sosyal medya hesabından açıklama yaparak özür diledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dünya sinema tarihinin en önemli gecelerinden biri olan Oscar Ödülleri'nin bu sene 94.sü gerçekleştirildi. Ödüller sahiplerini bulurken geceye Will Smith'in komedyen Chris Rock'ı, tokat atması damga vurdu. Eşiyle dalga geçtiği gerekçesi üzerine sinirlenip sahneye çıkan Smith, ünlü komedyeni "Karımın adını ağzına alma" dedi. Dünya gündemini çalkalayan bu olayın şovdan ibaret olduğu düşünülürken yaşananların gerçekliği ortaya çıktı. 

Will Smith kimdir? Will Smith yaşı kaç? Will SmithİLİŞKİLİ HABERWill Smith kimdir? Will Smith yaşı kaç? Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith kimdir?

ÖZÜR DİLEDİ

Sinema tarihinde birçok başarılı yapımda yer alan 53 yaşındaki Amerikalı oyuncu Will Smith Oscar gecesinde, ünlü komedyen Chris Rock'a attığı tokat nedeniyle sosyal medya hesabından açıklama yaparak özür diledi.

Will Smith özür diledi

Will Smith özür diledi

"JADA İLE İLGİLİ ŞAKA BANA AĞIR GELDİ"

Instagram hesabında yazılı açıklama yapan Smith paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Şiddetin her türlüsü zehirli ve yıkıcıdır. Dün geceki Akademi Ödülleri'ndeki davranışım kabul edilemez ve affedilemezdi. Şakalar benim işimin bir parçası ama Jada'nın tıbbi durumuyla ilgili şaka bana çok ağır geldi ve duygusal tepki verdim."

CHRİS ROCK'A SESLENDİ

Smith, "Chris, senden herkesin önünde özür dilemek istiyorum. Haddimi aştım ve yanıldım. Utandım ve davranışım olmak istediğim insana yakışmadı. Sevgi ve nezaket dünyasında şiddete yer yoktur" ifadelerini kullandı.

Will Smith sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Will Smith sosyal medya hesabından açıklama yaptı

"Şiddetin tüm biçimleri zehirli ve yıkıcıdır. Dün geceki Akademi Ödülleri'ndeki davranışım kabul edilemez ve affedilemezdi. Jada'nın tıbbi durumuyla ilgili yapılan bu şaka benim için çok fazlaydı ve duygusal olarak tepki verdim. Senden herkesin önünde özür dilemek istiyorum, Chris. Çizgiyi aştım ve yanılmışım. Utandım ve hareketlerim olmak istediğim adamın göstergesi değildi. Sevgi ve nezaketin olduğu bir dünyada şiddete yer yoktur.

Ayrıca Akademi'den, dizinin yapımcılarından, tüm katılımcılardan ve dünyanın dört bir yanından izleyen herkesten özür diliyorum. Williams Ailesinden ve Kral Richard Ailemden özür dilemek istiyorum. Davranışımın, aksi takdirde hepimiz için muhteşem olan bir yolculuğu lekelediği için çok üzgünüm. Ben program üzerinde çalışıyorum. İçtenlikle. Will."

RESMİ İNCELEME BAŞLATILDI

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından, olayın ardından yaptığı yazılı açıklamada Will Smith'in davranışının ardından olayla ilgili resmi inceleme başlatıldığını belirtti.

NE OLMUŞTU?

 

94.sü düzenlenen Oscar Ödülleri töreninde birçok isim ödüllerini alırken En İyi Erken Oyuncu Ödülüne King Richard filminde büyük bir başarı gösteren Will Smith'in layık görüldü.

TÖRENDE BÜYÜK SKANDAL

Törende ödülü vermek için sahneye çıkan Chris Rock'ın Smith'in karısı hakkında söyledikleri ortamda gerginlik oluşturdu.

Will Smith

Will Smith

Smith'in sinirlenip ünlü komedyeni tokat atmasıyla salonda kahkaha tufanı koptu. Gecede çok konuşulan bu olay konuklar tarafından şaka zannedilirken yaşananların gerçek olduğu ortaya çıktı.

Chris Rock

Chris Rock

HERKES KURGU SANDI AMA GERÇEK ÇIKTI

Ödül töreninde bulunanlar yaşananların şov olduğunu düşündü. Ancak gerçek ortaya çıktı. Chris Rock ve reji ekibinin soğukkanlılıkla programı devam ettirdiği, yaşanan olayın şovun bir parçası olmadığı belirtildi.

Sizce Will Smith ve  Chris Rock'ın arasında yaşananlar kurgu mu gerçek mi?

Kurgu mu gerçek mi?

Kurgu mu gerçek mi?

Hakan Ural canlı yayında acı haberi aldı! Dayısı vefat etti

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural canlı yayında acı haberi aldı! Dayısı vefat etti
Survivor All Star'da şarkı yarışmasını kim kazandı? İşte birleşme partisinin detayları...

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'da şarkı yarışmasını kim kazandı? İşte birleşme partisinin detayları...
The Batman'den hayranlarını öfkelendiren sahne! Joker'li Batman neden kaldırıldı?

İLİŞKİLİ HABER

The Batman'den hayranlarını öfkelendiren sahne! Joker'li Batman neden kaldırıldı?

BİR YORUM YAPIN 2

vatandash 1 yıl önce

basindan sonuna kadar hepsi kurgu.. kendileri dahi kurgu..

harun 2 yıl önce

ama will smith haklıydı.