The Batman'den hayranlarını öfkelendiren sahne! Joker'li Batman neden kaldırıldı?

Robert Pattinson'lu The Batman filminde geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan video hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Filmde yer alan bir sahnenin çıkarıldığı haberi üzerine yapımcılar sahnenin neden çıkarıldığını açıkladı. Filmin devamı olacağına yönelik söylentilerde böylece kesinleşti. Çıkarılan sahnede ise Joker yer alıyor.

500 milyon dolarlık gişe rekoruna sahip olan The Batman, filmi sosyal medyada gündem oldu. Filmin en önemli sahnelerinden biri olan Joker sahnesinin çıkarılması seyircileri hayal kırıklığına uğrattı. Robert Pattinson'lu, The Batman'de yer alan sahnenin yayınlanması ardından yapımcılardan açıklama geldi.

The BatmanİLİŞKİLİ HABERThe Batman'in yayın tarihi sızdırıldı!

the batman joker sahnesi

the batman joker sahnesi

Matt Reeves'in yönetmenliğinde farklı bir evrende geçen The Batman'ın devam serili bir film olacağı böylece kesinleşti. Bir sonraki proje için Joker sahnesinin çıkarıldığı ve sahnenin diğer filmin başlangıcında kullanılacağı söylendi. Bir yandan bu haberle sevinen The Batman hayranları, diğer bir yandan aslında Riddler'in hapishanede konuştuğu kişinin Joker olduğunu da böylece kanıtlamış oldu. 

Robert PattinsonİLİŞKİLİ HABERRobert Pattinson'lu The Batman kendi rekorunu kırdı 15 günde 500 milyon dolar hasılat

İŞTE O SAHNE;

Oscar Töreni'nde Will Smith Chris Rock'a tokat atmıştı! Özür diledi

İLİŞKİLİ HABER

Oscar Töreni'nde Will Smith Chris Rock'a tokat atmıştı! Özür diledi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0