Ece Seçkin Fenerbahçe konseri için sarı lacivert elbise diktirdi!

'Sen Hala Ordasın' adlı şarkısıyla listelerin başına yerleşen ünlü pop yıldızı Ece Seçkin 30 Mart Çarşamba gecesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenecek olan Fenerbahçeli İş Adamları Derneği'nin özel balosunda sahne almaya hazırlanıyor. Konserde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve kulübün üst düzey yöneticileri de yer alacak.

Sıkı Fenerbahçe taraftarı olan ünlü popçu Ece Seçkin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenecek olan Fenerbahçeli İş Adamları Derneği'nin özel balosunda sahne alacak. Kuzey Kıbrıs'ta bir otelde gerçekleşecek olan baloda Seçkin'in dinleyenler arasında, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve kulübün üst düzey yöneticileri de olacak.

Ece Seçkin

Ece Seçkin

BEŞ DİLDE ŞARKI SÖYLEYECEK!

Alacağı sahne için günler öncesinden hazırlıklara başlayan ünlü şarkıcı Ece Seçkin dev orkestradan oluşan gecede Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Fransızca ve Yunanca şarkılarıyla unutulmaz bir geceye imza atmayı hedefliyor.

Ece Seçkin Fenerbahçe için sahneye çıkacak

Ece Seçkin Fenerbahçe için sahneye çıkacak

GECEYE ÖZEL SARI LACİVERT RENKLERDE ELBİSE DİKTİRDİ!

30 Mart'ta gerçekleşecek olan konser için heyecan dolu anlar yaşayan Seçkin sıkı taraftarı olduğu Fenerbahçe için özel sahne kıyafeti diktirdi. Kuzey Kıbrıs'ta gerçekleşecek olan konser için tasarlattığı kıyafet sarı lacivert renklerinde.

Ece Seçkin sarı lacivert elbise diktirdi

Ece Seçkin sarı lacivert elbise diktirdi

"FENERBAHÇE İÇİN SAHNEDE OLMAK ÇOK BÜYÜK MUTLULUK!"

Ünlü isim Ece Seçkin, bu özel konser için duygularını, "Bu gece kulübüm için sahnede olacağım. Fenerbahçe için herkes en iyi performansını göstermeli mottosuyla ekibim ile günler öncesinden provalara başladık. Çocukluktan beri büyük aşkım olan Fenerbahçe için sahnede olmak benim için bambaşka bir duygu. Büyük bir mutluluk. Umarım sezon sonu şampiyonluğu yaşayıp bu konseri bir diğerini muhteşem Fenerbahçe taraftarına verebilirim. Bu durumda göz yaşlarımı tutamam herhalde" sözleriyle dile getirdi.

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin paylaşımı ile sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin paylaşımı ile sosyal medyayı salladı!

BİR YORUM YAPIN 0