Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin paylaşımı ile sosyal medyayı salladı!

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizi Gönül Dağı, oyuncularının özel yaşamları ile de oldukça dikkat çekiyor. Dizide Meryem karakteri ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Sevilay Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Gültekin'in paylaşımları takipçileri tarafından devamlı yorum ve beğeni yağmuruna tutuluyor...

Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya gibi isimleri bir araya getiren ve yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği TRT1 ekranlarının sevilen yapımı Gönül Dağı dizisi oyuncularıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Gönül Dağı'nda Hüseyin Sevimli'nin hayat verdiği Rıfat karakteri ile Sevilay Gültekin'in canlandırdığı Meryem'in aşkı izleyenler tarafından büyük ilgi görüyor.

Gültekin'in sosyal medya paylaşımları gündeme sık sık gündeme geliyor. Kızıl saçları, çilleri ve güzelliği ile diziden oldukça farklı görünen Gültekin, hayranlarının beğenisini kazanıyor.

Şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı Anadolu insanının öyküsünü anlatan TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Dizinin son bölümlerinde, gözleri açıldıktan sonra Rıfat'ı terk ederek onun divaneye dönmesine neden olan Meryem, izleyiciler tarafından nankör ilan edilmişti. Meryem'in kendisini terk edip Eskişehir'den ayrılmasına dayanamayan Rıfat'ın hali, hem ailesinin hem sevenlerinin hem de ekran başındakilerin yüreklerini dağlamıştı. 

Meryem karakterini başarılı bir şekilde canlandıran ve hikayesi bittiği için diziden ayrılan Sevilay Gültekin ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ve sempatikliğiyle de kendine hayran bırakan Gültekin, sosyal medyada yaptığı paylaşımları ile oldukça dikkat çekiyor.

DİZİ HAYRANLARI SIK SIK YORUM YAĞDIRIYOR

Instagram'da 43 bine yakın takipçisi olan Gültekin'in pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor. Sosyal medya kullanıcıları dizideki konulara dair, "Rıfat'a yanlış yaptın", "Kırmızılı güzellik", "Gözlerin çok güzel", '"Rıfat'ı üzme Meryem", "Her halin başka güzel", "Bu nasıl güzellik" gibi yorumlarda bulunuyor.

Şarkıcı Rober Hatemo'nun babası son yolculuğuna uğurlandı

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Rober Hatemo'nun babası son yolculuğuna uğurlandı
Ece Seçkin Fenerbahçe konseri için sarı lacivert elbise diktirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ece Seçkin Fenerbahçe konseri için sarı lacivert elbise diktirdi!
Kibariye’nin kızı da kuaförden para ödemeden kaçmıştı! Babası borcu ödedi

İLİŞKİLİ HABER

Kibariye’nin kızı da kuaförden para ödemeden kaçmıştı! Babası borcu ödedi
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hastaneyi bastı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hastaneyi bastı!

BİR YORUM YAPIN 0