Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hastaneyi bastı!

Hamilelik için tedavi gören Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, Şallı'nın tedavi gördüğü hastaneyi bastı. Herkesi şaşkınlıklar içerisinde bırakan Uğur Akkuş, çılgına döndü.

2019 yılında gösterişli bir düğünle dünyaevine giren ünlü sunucu Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş, yakın zamanda boşanacağı iddiası gündeme oturmuştu. Kararlarından vazgeçip, evliliklerini iyileştiren çiftin tam gaz ilişkilerine devam etmesi herkesi şaşırtmıştı.

uğur akkuş ve ebru şallı

uğur akkuş ve ebru şallı

TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLADI!

Şu sıralar çocuk mevzusuyla gündeme gelen çift, 1 haftalık karar aşamasından sonra tüp bebek yapmaya karar veren Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, geçtiğimiz gün hastanede tedavisine başladı.

ebru şallı ve uğurr akkuş

ebru şallı ve uğurr akkuş

Tüp bebek tedavisinde ilk aşamanın tamamlanmasının ardından transfer tamamlandı. Sonucu heyecanla bekleyen çift Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, saat 16.00'da girdikleri hastaneden saat 22.00'de gergin bir şekilde çıktı.

ebru şallı ve uğur akkuş

ebru şallı ve uğur akkuş

KAMERA KAYITLARINI İSTEDİ!

Hastanede bulunanların aktardıklarına göre Uğur Akkuş içeride çılgına dönmüş. Aktarılan bilgilere göre; hastaneyi ayağa kaldıran Uğur Akkuş'un çıldırma sebebi ise ünlü sunucu Ebru Şallı'nın kaybolan çamaşırları oldu. Akkuş'un kamera kayıtlarını istediği ve olayı araştıracağını belirttiği öğrenildi.

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin paylaşımı ile sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin paylaşımı ile sosyal medyayı salladı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0