CZN Burak ve Cristiano Ronaldo resmen ortak oldu!

Kasım ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da hizmete sunmak için hazırlıklarını tamamlamaya çalışan Türk Şef Burak Özdemir (CZN Burak) dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile ortaklığını resmen açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin dijital pazarlarda yer almak isteyen girişimcilere yol haritası oluşturmak hedefiyle düzenlendiği 'Yeni Nesil Dijital Girişimcilik Buluşmaları', yoğun bir katılımla Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

TOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi Danışmanı Adnan Akgün ve Dijital Pazarlama Uzmanı Mustafa Sönmezay, Dijital Girişimcilik ve Yeni Nesil İş Alanları, Türkiye'nin Girişimcilik Haritası, Proje ve Fikir Geliştirme, Sosyal Medya Pazarlama, E-Ticaret, E-ihracat, Dijital Pazarlama, Yasal Düzenlemeler, Şirket Kuruluşu gibi konular üzerine genç girişimcileri bilgilendirdi. Programın ikinci bölümünde ise dijital pazarın önemli Türk markalarından biri olan Sefamerve'nin kurucusu Mehmet Metin Okur ve bir sosyal medya fenomeni haline gelen restoran zinciri sahibi Burak Özdemir (Czn Burak), kendi deneyimlerinden örnekler verecek başarıya giden yolu anlattı.

"RONALDO İLE ORTAK YER AÇIYORUZ"

Geçtiğimiz yıl La Liga'nın konuğu olarak Madrid'de giden Czn Burak'ın Cristiano Ronaldo'dan ortaklık teklifi aldığı yönünde kamuoyuna bilgiler yansımıştı. Burak Özdemir konu üzerine, ünlü futbolcu ile Londra'da ortak restoran açacaklarını Bursalılarla paylaştı. 11 ülkede önemli bir Türk markası haline geldiklerini söyleyen Özdemir, "Bu yılın 11'inci ayında İngiltere'deki yerimizi açıyoruz. Londra'da Cristiano Ronaldo ile ortak yer açıyoruz. Bunu açıklamıyoruz çok fazla. Çünkü açılışta güzel bir sürpriz yapacaktık. Ama aramızda yabancı yok, hep beraberiz" ifadelerini kullandı.

CZN BURAK'A YAŞ GÜNÜ SÜRPRİZİ!

Yaptığı açıklamalardan sonra salonu dolduran sevenlerinden bol bol alkış alan Özdemir için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan usta şefe büyük jest geldi. Burak Özdemir'e sürpriz doğum günü partisi yapan Aktaş, salonda bulunanlarla birlikte usta şefe pasta kesti.

Angelina Jolie Afgan kadınlar için çağrıda bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

Angelina Jolie Afgan kadınlar için çağrıda bulundu!
Kraliçe II. Elizabeth'in bulaşık tutkusu herkesi şaşırttı! Bulaşık deterjanı markası çıkardı

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe II. Elizabeth'in bulaşık tutkusu herkesi şaşırttı! Bulaşık deterjanı markası çıkardı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Ali 2 yıl önce

Ah bu para var ya insanları ne kadar değiştiriyor