Uğur Işılak'tan algı haberlerine tokat gibi cevap!

Usta sanatçı Uğur Işılak, geçtiğimiz günlerde videolu bir paylaşım yaparak pahalılığa karşı kanaatkârlığı tavsiye edip, fırsatçıları da ince bir dille eleştirmişti. Ancak Işılak'ın videosu karşı medya tarafından bir bölümü kesilerek hükümeti eleştiriyormuş gibi çarpıtıldı. Işılak, ifadelerini çarpıtanlara aynı video ile cevap verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ak Parti eski Milletvekili de olan Halk Ozanı Uğur Işılak'ın, benzinlikteki pompacının "ne olacak abi bu yağ kuyrukları, bu pahalılık?" sorusuna Neyzen Tevfik'in mısralarıyla yanıt verdiğini ifade eden paylaşımı karşı medya tarafından kesilerek hükümete mesaj veriyormuş gibi lanse edilmeye çalışıldı.

Özellikle muhalif medya, Işılak'ın videosundaki, "Ekmek herkese yetecekti aslında. Tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız memlekete harami..." kısmını keserek sanki iktidarı hedef almış algısı yapmaya kalkıştı. Oysa Işılak videoda, fırsatçılara ve vatandaşın ekmeğiyle oynayanlara mesaj veriyordu. Görüntülerinin bir bölümü kesilerek hükümeti eleştirildi algısı yapılmasına Türk müziğinin Ozan'ından sert cevap geldi.

Videoyu ilk paylaştığı kesilmemiş haliyle tekrar Twitter hesabından paylaşan Işılak, "Namusu olmayan birkaç gazetecinin kesip biçtiği, fikir fakiri onursuzların fitne için medet umduğu videonun tamamı… İyi seyirler." cevabını verdi. 

Işılak'ın videodaki sözlerinin tamamı şu şekildeydi:

"Geçenlerde motorumun yakıt ikmali için benzinciye girdim. Yüz ifadesinde yorgunluk ve bir o kadarda umutsuzluk emaresi gördüğüm pompacı daha kaç liralık yakıt dolduracağımı sormadan, ne olacak abi bu yağ kuyrukları, bu pahalılık diye mevzuya girdi.

O serzeniş ve sorunun cevabını; Neyzen Tevfik'in mısralarıyla verdim kendime; Ekmek herkese yetecekti aslında. Tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız, memlekete harami. Sustum, yutkundum, neler geçmedi ki aklımdan."

Uğur Işılak

Uğur Işılak

BİR YORUM YAPIN 1

fahri 2 yıl önce

Allah senden razı olsun kardeşim ben de kızmıştım doğrusu demek buymuş. Ne diyelim şeref haysiyet yoksunları çok memlekette...