Kayahan unutulmadı! Usta sanatçı doğum gününde anıldı...

Türk pop müziğinin usta isimlerinden sanatçı Kayahan unutulmadı. Usta sanatçı ölümünün 7. yılında kızı Beste Açar'ın düzenlediği doğum günü organizasyonunda anıldı. k

'Seninle Her Şeye Varım Ben', 'Bir Aşk Hikayesi', 'Gönül Sayfam' gibi eserlerle gönüllerde taht kuran usta sanatçı Kayahan, 2015 yılında hayata gözlerini yumdu. Seslendirdiği eserleriyle hafızalara kazınan usta isim ölümünün 7. yılında, kızı Beste Açar tarafından düzenlenen doğum günü organizasyonunda anıldı. Duygu dolu anların yaşandığı gecede ünlü şarkıcılar usta sanatçının eserlerini seslendirdi. Açar'ın 'Cennete Besteler' adını verdiği geceye, Hakan Peker, Kerem Cem gibi şarkıcı dostları ile sevenleri katıldı. Gecede, usta sanatçının unutulmaz eserleri seslendirildi.

hakan peker

hakan peker

TürkiyeİLİŞKİLİ HABERTürkiye'nin en sevilen aşk şarkısı belli oldu!

"BABAMI ÇOK ÖZLEDİM"

Gecede duygularını paylaşan Beste Açar, "İlk bulunduğumuz yere geldiğimizde, şurada oturdum. Karşı tarafa doğru baktım. Şuradaki beyaz deniz feneri neresi dedim. Kanlıca olabilir mi? Evet orası kanlıca mezarlığı. Hepimizin o anda tüyleri diken diken oldu. Projenin adı Cennete Besteler. Babam bu gece tam karşımızda olacak. Babamın sanatçı dostları, benim arkadaşlarım, birazdan babamın şarkılarını söyleyeceğiz" şeklinde konuştu.

keremcem

keremcem

"SEVENLERİYLE GİDİP DUA EDECEĞİZ"

Açar, gecede sözlerine şöyle devam etti:

Kayahan ve Beste Açar

Kayahan ve Beste Açar

"Ben de babamın şarkılarını söyleyeceğim. Doğum gününü kutlayacağız. Babamı çok özledim. Hani derler ya inanamıyorum. Sanki hep var. Hala o duygu var. Her gün o varmış gibi geliyor. Her ölüm erken ama babam çok erken öldü. 3 Nisan'da sevenleri ve arkadaşları ile gidip dua edeceğiz."

Ceylan Ertem'in köye olan sevgisi hayranlarının içini ısıttı

İLİŞKİLİ HABER

Ceylan Ertem'in köye olan sevgisi hayranlarının içini ısıttı
Tuba Ünsal: Tepkiler umurumda değil!

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Ünsal: Tepkiler umurumda değil!

BİR YORUM YAPIN 0