Tuba Ünsal: Tepkiler umurumda değil!

Geçtiğimiz günlerde namaz kıldığını söyleyerek gündeme gelen ünlü oyuncu Tuba Ünsal Ayşe Kulin'in çok satan romanı 'Adı Aylin'i sahneye taşıdı. Yapılan galanın ardından Ünsal, yaptığı açıklamalarla hedeflerin odağı olmuştu.

Ayşe Kulin'in çok satanlar listesinde olan Adı Aylin adlı romanı tiyatro sahnelerine taşındı. Kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan bu tiyatro oyununda Tuba Ünsal da sahne alıyor. Ünsal'ın kredi çekerek bütçe ayırdığını söylediği Adı Aylin adlı oyunun galasında yaptığı açıklamalarla gündemde bomba etkisi oluşturmuştu. Müslüman olduğunu ve ibadetlerini yerine getirdiğini söyleyen oyuncunun namazı, yoga ve meditasyonla aynı kefeye koyması tepkilere sebep olmuştu. Oyuncu gelen tepkilere, "Umurumda değil" şeklinde yanıt verdi.

Tuba Ünsal

Tuba Ünsal

"UMURUMDA DEĞİL"

Daha önce oyuncunun yaptığı namaz açıklaması üzerine basın mensuplarından gelen sorulara Ünsal, "Kötü olduğumda maneviyatımı güçlendirmek için böyle bir şey yaptığımı söyledim. Ve binlerce mesaj aldım. Bu açıklamada bir problem görmüyorum. Fransa’daki arkadaşım kiliseye gidip dua edebiliyorsa, ben de bunu açıklamaktan neden çekineyim. İnsanların da ne düşündüğü umurumda değil" ifadeleriyle yanıt verdi.

Tuba Ünsal tepkileri umursamadı

Tuba Ünsal tepkileri umursamadı

OYUN İÇİN 4 MİLYON TL HARCANDI

 Tuba Ünsal'ın da sahne aldığı oyunun 4 milyon TL'ye mal olduğu biliniyor. Ünsal kredi çekerek bütçe ayırdığı Adı Aylin oyunu hakkında, "Profesyonel bir iş kadınıyım. Yaklaşık 8 senedir kendi yapım şirketimde Film ve tiyatro yapıyorum. Oynadığım çoğu projenin yapımcısıyım. Tiyatrodan kazandığım parayı, yine tiyatroya yatırdım. İnsanlar bu yüzden bana deli gözüyle baktı. Ama bu benim mutlu olduğum şeylerden biri" dedi.

Mabel Matiz yapımcısıyla davalık oldu: Hayatımın en önemli hukuk mücadelesi!

İLİŞKİLİ HABER

Mabel Matiz yapımcısıyla davalık oldu: Hayatımın en önemli hukuk mücadelesi!
Kayahan unutulmadı! Usta sanatçı doğum gününde anıldı...

İLİŞKİLİ HABER

Kayahan unutulmadı! Usta sanatçı doğum gününde anıldı...

BİR YORUM YAPIN 0