Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti çocuklarına koyacağı ismi belirledi

İlk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin erkek çocuğu olacak. Ebeveyn olacak çiftin çocuklarına vereceği isim için Kurt Seyit Ve Şura dizisinden esinlenildiği Kurt ismi olacağı öğrenildi.

2016 yılında Paris'te dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, ebeveyn oluyor. Karnı bunun güzel Başak Tatlıtuğ, çocuklarına koyacağı isim konusunda hem fikir olduklarını açıkladı. 

TATLITUĞ AİLESİ ÇOCUKLARINA KURT ADINI KOYACAK!

Tasarımcı Başak Dizer, bu ayın sonunda Maslak'taki özel bir hastanede doğum yapacak. 2014 yılında yayınlanan "Kurt Seyit ve Şura" dizisinden esinlenerek koydukları ismin Kurt olacağı açıklandı. 

başak dizer

başak dizer

HAMİLELİK POZLARI PAYLAŞILMAYA DEVAM EDİYOR...

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Başak Dizer, geçtiğimiz günlerde dostları Damla Yılmaz ve Zeynep Ünver'in karnını tuttuğu fotoğrafı paylaşarak "Bebeğim. Elleri hep üstüm, 8 yıldı bizim kızlar" açıklamasıyla paylaştı.

TÜİK araştırdı! Türkiye'deki evliliklerin yarısı görücü usulü

İLİŞKİLİ HABER

TÜİK araştırdı! Türkiye'deki evliliklerin yarısı görücü usulü

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 4

sssssssss 2 yıl önce

yapmayın etmeyin ya . kurt diye eskiden köpeklere koyardık. kurt gel olum koş hadi ye . normal anlamlı kuranda yazan güzel bir isim koyun. kasmayın bu kadar ya . ne koyarsan koy o zaten bir mucize olacak sizin için . isim farketmez.

M. Engin Karatay 2 yıl önce

48 yildir Almanya'dayim. KURT klasik bir Alman ismidir.

Selim 2 yıl önce

Ahmet de olabilirdi isim veya Hamza!

Corbaci 2 yıl önce

Atıl kurtmu olacak büyüyünce amcası.