Burak Yörük tartıştığı otobüs şoförüne saldırdığı için özür diledi

Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisi ile seyirci karşısına çıkan ve büyük bir hayran kitlesi bulunan oyuncu Burak Yörük, trafikte tartıştığı otobüs şoförüne saldırmıştı. Olay sonrası sessizliğini koruyan Yörük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla özür diledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

'Baraj' ve 'Aşk Mantık İntikam' gibi dizilerde başrol oynayan ve yeni sezonda Bir Yaz Dizisi adlı yapımda rol alacak olan Burak Yörük, trafikte çıkardığı olayla gündeme geldi. Arkadaşıyla seyir halinde olan oyuncu, tartıştığı bir otobüs şoförüne saldırdı. 

Bilinmeyen bir nedenden dolayı yaşanan tartışmada öfkelenen oyuncu, direksiyon başındaki şoföre yumruklarla saldırdı. Küfürlerin havada uçuştuğu anlarda olayı yerine gelen emniyet görevlileri ise genç oyuncuyu güçlükle sakinleştirdi.

burak yörük otobüs şoförü

burak yörük otobüs şoförü

Saldırıya uğrayan otobüs şoförü ise oyuncudan şikayetçi olduğunu söyledi. Polisin tutmasına rağmen sinirlerine hakim olamayan oyuncu, otobüsü yumruklamaya devam etti.

ÖZÜR DİLEDİ

Trafikte tartıştığı otobüs şoförünü darp ettiği için gündeme gelen Burak Yörük, "İşim dışında böyle bir olayla gündeme geldiğim için çok üzgünüm ve yaşananlardan ötürü herkesten özür dilerim" açıklaması ile Instagram hesabı üzerinden özür diledi.

Burak Kut: Para makinesi gibiydim!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Kut: Para makinesi gibiydim!
Oyuncu Sera Tokdemir'den dev proje! Amerika'ya açılıyor

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Sera Tokdemir'den dev proje! Amerika'ya açılıyor
Survivor eleme adayı kim oldu? 2 Nisan Survivor eleme adayı...

İLİŞKİLİ HABER

Survivor eleme adayı kim oldu? 2 Nisan Survivor eleme adayı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Ali 2 yıl önce

Bu şahıs mi ünlü ben neden tanımıyorum o zaman,demek ki sıradan bir dizide oynamış da ondandır herhalde

Toplam 4 beğeni

Efe Türk 2 yıl önce

Şoför davacı idi polisler işlem yapmadı polisler hakkında bir işlem yapıldığı. Bu özür dileyince her şey bittimi savcılar nerede

Toplam 5 beğeni

Elif 1 yıl önce

Evet doğru söylüyorsunuz

Toplam 0 Beğeni