Survivor eleme adayı kim oldu? 2 Nisan Survivor eleme adayı...

Survivor'da eleme adayı kim oldu? sorusu oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu ile cumartesi akşamı yanıt buldu. Birleşme partisi sonrası Survivor'da eleme adayı olarak belirlenen ilk isim Ardahan'ın ardından, potaya giren ikinci yarışmacıyı seçmek için dokunulmazlık karşılaşması yaşandı...

Survivor eleme adayı kim ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı? sorularının yanıt bulduğu cumartesi akşamı nefes kesen anlar ekranlara geldi. Tv8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan Survivor All Star'da takımlar ikinci dokunulmazlık oyununda mücadele verdi. Güç ve dengenin önem arz ettiği oyunda ünlüler takımı bir kez daha yenilerek ada konseyinde toplandı. Konseyde ünlüler takımında en çok ismi yazılan yarışmacı Barış oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'ın ekranlara gelen son bölümünde eleme için kritik olan dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Heyecan dolu anların ardından ünlüler takımı 2. dokunulmazlık oyunu sonrası kaybettikleri için eleme konseyinde toplandı. Takımda yokluk adasına gönderecek 2. yarışmacıyı belirlemek için oylama gerçekleşti. Ünlülerde eleme adayı olarak yazılan isimler Perviz, Barış ve Gizem olurken; daha çok ismi çıkan Barış eleme adayı seçildi.

Ardahan'dan sonra 2. eleme adayı olan Barış, "Fazla söyleyecek bir şey yok aslında. Herkesin beni yazacağını düşünüyordum. 3 haftadan önce dönmem gerekiyor.... Birleşme döneminde bile idman yapıyordum, yürüyemeyeceğim bir ortamda değneği bile bıraktım. Umarım sağlığıma kavuşurum. Kavuşamazsam da sadece yakın olduğum arkadaşlarımla paylaştığım şeyi hayata geçireceğim." sözleri ile dikkat çekti.

Burak Yörük tartıştığı otobüs şoförüne saldırdığı için özür diledi

İLİŞKİLİ HABER

Burak Yörük tartıştığı otobüs şoförüne saldırdığı için özür diledi

BİR YORUM YAPIN 0