Müge Anlı imaj değiştirdi görenler çok şaşırdı!

Hafta içi her gün televizyon izleyicisiyle buluşan Müge Anlı yayınladığı son pozla kendine hayran bıraktı.

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla hafta içi her gün televizyon izleyicisiyle buluşan araştırmacı gazeteci ve sunucu Müge Anlı, milyonların sevgisini kazandı. Geniş bir hayran kitlesine ulaşan Anlı, kariyerinin yanı sıra geçen yıl radikal bir kararla açtığı sosyal medya hesabıyla da adından söz ettirdi.

Sosyal medya hesabında yayınladığı hemen hemen her pozla dikkat çeken Anlı, çok konuşulan Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü sunucu, spor kıyafetleriyle asansörde verdiği bir pozu Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sundu.

Müge Anlı, sosyal medya hesabında yayınladığı son pozuyla farklı imajını gösterdi.

müge anlı

müge anlı

 

 

Yıldız Tilbe: Yasal hakkımı aramaya karar verdim!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe: Yasal hakkımı aramaya karar verdim!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Hyt 1 yıl önce

Ne kadarda değişmiş tanıyamadım:)