Yıldız Tilbe: Yasal hakkımı aramaya karar verdim!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından köpeklerle ilgili yaptığı paylaşım sonucu linç edilmişti. Tilbe, bu iddialar sonucunda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu suç duyurusunda bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şarkıcı ve söz yazarı Yıldız Tilbe, Twitter sayfasından köpeklerle ilgili yaptığı paylaşımla Türkiye gündeminde yer etmişti. Ünlü sanatçı, sokak köpekleriyle ilgili söylediklerinin ardından yapılan birçok yorumun 'taciz ve linç boyutuna' vardığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

yıldız tilbe

yıldız tilbe

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından sokak köpekleriyle ilgili paylaşımda bulunurken, "İnsan ölür, hayvan geberir. Gebersin" sözlerini kullanmıştı. Tilbe yaptığı bu paylaşımının ardından gelen tepkilerin büyük bir boyuta ulaştığını dile getirerek avukatı Handan Bakbak ile Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na gitti. Objektiflere yansıyan şarkıcı Tilbe basın mensuplarına, köpek saldırısına uğrayan çocukları gördükten sonra sosyal medyada bazı paylaşımlar yaptığını hatırlattı.

"KÖPEKLER İNSANLARA FAYDALI HALE GETİRİLSİN"

Suç duyurusunda bulunmak için Çağlayan Adliye Sarayı'na giden ünlü şarkıcı, kameralar önünde gelen tepkilere karşı "O zaman uyutulsun. Ama çocuklar sokakta rahat gezsin. Yaşlılar camiye sabah rahat gitsin. Köylüler tarlasına giderken parçalanıyor, rahat gitsin. Çocuklar parklarda oynasın, yaşlılar rahat gezsin. Diğer köpekler de rehabilite ediliyorsa edilsin" ifadelerini kullandı. Sahipsiz köpekler arasında görme engellilere yardım edenlerin de bulunduğunu hatırlatan Tilbe, bu hayvanların insanlara faydalı hale getirilmesi gerektiğini savundu. Tilbe, "Buna hepimiz razıyız ama parçalayan köpekler, yine söylüyorum, itlaf edilmelidir. Çünkü vahşilerdir. O yüzden çocukların da insanların önceliği olduğunu düşünüyorum yaşamda. Ben hayvan düşmanı değilim beni hayvan düşmanı ilan ettiler" dedi.

Bir gazetecinin ünlü şarkıcıya yönelttiği "O twiti attıktan sonra neler yaşadınız?" sorusu üzerine Tilbe çok fazla hakarete uğradığını belirterek, "Ne annem, ne babam, ne vücudum, ne kişiliğim, ne sanatım, hiçbir şey bırakmadılar. O yüzden çok gücüme gitti. Aslında geçecektim bu olayı ama bu kadar hakareti niye yiyeyim ki ben? İnsanı savunduğum için mi? Çocukları, yaşlıları, köpekler parçalamasın dediğim için mi?" şeklinde konuştu. Sanatçının bu sözlerinin ardından avukatı Bakbak, Tilbe'nin evinde 4 tane kedisinin olduğunu söyledi. 'Hayvanlara karşı' olduğu algısı oluşturulmaya çalışılan ünlü sanatçının avukatı Bakbak, sokak hayvanlarına yardım ettiğinin de altını çizdi.

Şarkıcı Yıldız TilbeİLİŞKİLİ HABERŞarkıcı Yıldız Tilbe'ye bir suç duyurusu daha!

"YASAL HAKKIM ARAMAYA KARAR VERDİM"

Kendisine 'katil' dendiği için günlerce ağladığını ve bunları hak etmediğini dile getiren Yıldız Tilbe sözlerine şöyle devam etti:

"En sonunda da yasal olarak hakkımı aramaya karar verdim. Çünkü bu insanlar, ben, 'Vahşi hayvanlar ortadan kaldırılsın' dediğim için akıl sağlığıma kadar beni sorgulamaya çalışıyorlar. Bunu yapanlar da avukatlar, çok ayıp. Yani sizin de çocuğunuzu parçalayabilir bir köpek, teyzeniz, anneniz, akrabanız. Böyle olmamalı. Biz el ele verip bu ülkede yaşayan aklı başında insanlar olarak buna bir çözüm bulmalıyız. Bu yapılmalı ve herkes rahat etmelidir yani. Herkes aynı değil ki herkes köpek sevmez ki. Adam evinde yılan besliyor, ben yılan sevmek zorunda mıyım? 4 tane kedim var biri dün 5 yavru doğurdu. Yani herkesin hayvan sevgisi başkadır ama insan her şeyden önce gelmelidir. İnsan varsa her şey vardır, insan yoksa hiçbir şey yoktur. ve çocuklarımızı, yaşlılarımızı, kadınlarımızı, çiftçilerimi korumalıyız. Camiye giden dedelerimizi niye köpek parçalasın, günah değil mi?"

Yıldız Tilbe suç duyurusunda bulundu

Yıldız Tilbe suç duyurusunda bulundu

"CİDDİ BİR TRAVMA YAŞIYOR, BU BİR SOSYAL LİNÇTİR"

Tilbe'nin avukatı Handan Bakbak ünlü şarkıcının ciddi bir travma yaşadığını belirtti. Sanatçının tepkisinin temelinde çocukları koruma güdüsü olduğunu söyleyen Bakbak, "Ama amacından saptırılmış, farklı amaç güden insanlarca adeta nemalanma unsuru olmuştur. Yıldız Hanım'ın evde 4 tane kedisi var. Söylemekten utanıyor. Defalarca ameliyat ettirdiği yardıma muhtaç havyan var. İnsancıl kimliğiyle bilinen sanatçımızdır. Bu süreç son derece haksızdır. Herkesin kendine gelmesini önemle vurgulamak isterim. Bu bir sosyal linçtir, çalışma hürriyetinden yoksun bırakma amaçlıdır" ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamalarının ardından Tilbe ve Bakbak, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na çıkarak hazırladıkları suç duyurusu dilekçesini sundu.

Müge Anlı imaj değiştirdi görenler çok şaşırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı imaj değiştirdi görenler çok şaşırdı!
Tokat skandalının ardından Will Smith'ten istifa kararı

İLİŞKİLİ HABER

Tokat skandalının ardından Will Smith'ten istifa kararı

BİR YORUM YAPIN 25

Devlet adamı 2 yıl önce

Yıldız Tilbe sonuna kadar haklıdır. Ona buna şirin görünmek için hayvansevermiş gibi yapanlar sadece onların karnını doyurmakla iş bitecek sanıyorlar. Şehirde köpek ne işe yarar? Bence hepsi öldürülmeli.

Kubilay 2 yıl önce

Sokakları köpeklere teslim ettiler. Araç olmadan bir yere gidemez olduk. Köpekler canımıza tak etti. Bir tek Tilbe Hanım Babalara ve Annelere ses oldu.Yıldız Hanım'a cesareti için şükranlarımı gönderiyorum. Keşke sesimizi duyabilse. Sokaklar çocukların olsun diye çaba gösteren herkese aslında teşekkür etmeli. Asıl milletvekilleri 5199 sayılı kanunda değişiklik yaparak. Köpekleri barınaklara gönderebilirler.Sokaklardaki köpek çetelerinin sorumlusu 5199.

adili 2 yıl önce

Kadın yerden göğe kadar haklı, işine gelmeyen iktidar ve belediyeler yüzünden hepimiz tehlike altındayız hala!

Doğrucu Davud 2 yıl önce

Sokak köpeklerinin saldırı sonucu ölen ve yaralananların yakınları da köpek sever insan sevmezler hakkında dava açsın suç duyurusunda bulunsun diye düşünüyorum !..

HEREDOT CEVDET 2 yıl önce

Masum insana, çocuğa, saldıran, saldırgan köpekler gebertilsin.... İBB ağaç katliamına sesiniz çıkmıyor Sorosçular,..

Yorumların Tümünü Okuyun