Tokat skandalının ardından Will Smith'ten istifa kararı

Oscar Töreni'ninde attığı tokatla gündeme gelen Will Smith'den radikal karar geldi. Akademiden istifasını duyurdu.

ABD’nin Los Angeles kentinde pazar gecesi düzenlenen ödül töreninde sunucu Rock, salondaki ünlülerle ilgili şaka yaptığı sırada Smith’in eşi Jada Pinkett’e yönelik “Jada seni seviyorum, ‘G.I. Jane 2’yi sabırsızlıkla bekliyorum” demişti.

1997 senesinde çekilen ‘G.I. Jane’ filminde Demi Moore kafasını kazıtmış karakteriyle başroldeydi. Will Smith'in eşi Pinkett ise ‘alopesi’ adı verilen saç dökülmesi hastalığına sahip. Bu sözler üzerine Smith soğukkanlılıkla sahneye yürüyüp Rock’a tokat atmıştı.. Sonra da yerine oturup “Karımın adını ağzına alma!” diye bağırmıştı.

Tokat skandalında şaşırtan gelişme! Chris Rock ilk kez konuştu...İLİŞKİLİ HABERTokat skandalında şaşırtan gelişme! Chris Rock ilk kez konuştu...

will smith

will smith

Oscar TöreniİLİŞKİLİ HABEROscar Töreni'nde Will Smith Chris Rock'a tokat atmıştı! Özür diledi

"DAVRANIŞLARIM AFFEDİLEMEZDİ!"

Başarılı oyuncu Smith istifa açıklamasında “94’üncü Akademi Ödülleri’ndeki davranışlarım şoke edici, acı verici ve affedilemezdi” ifadesini kullandı.

Akademi’nin prestijini zedelediğini belirten Smith şöyle devam etti: “Diğer adayların ve kazananların inanılmaz emeklerini kutlamalarına ve kutlanmalarına engel oldum. İncittiğim insanların listesi uzun: Chris, ailesi, sevgili arkadaşlarım, sevdiklerim, törene katılan herkes, dünyanın her yerinden evinden izleyenler...Değişim zaman alır ve ben bir daha asla şiddetin mantığın önüne geçmesine izin vermemek için gerenini yapmaya kararlıyım.” şeklinde açıklamasını gerçekleştirdi.

will smith

will smith

Oscar ödüllerini veren Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi Başkanı David Rubin'in istifayı kabul ederek soruşturmaya hala devam edildiğini duyurdu.

 

Yıldız Tilbe: Yasal hakkımı aramaya karar verdim!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe: Yasal hakkımı aramaya karar verdim!

BİR YORUM YAPIN 0