Neslihan Atagül yeni dizisine büyük transfer! Oyuncu kadrosu belli oluyor

Sefirin Kızı dizisinden sonra aldığı projeleriyle muhteşem geri dönüş yapan Neslihan Atagül'ün yeni dizisinin kadrosu belli oluyor. Eşi Kadir Doğulu'nun da bulunacağı projede Zuhal Olcay da yer alacak.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Neslihan Atagül, Yazar Peride Celal'in kaleme aldığı Gecenin Ucunda romanının diziye uyarlamasıyla dönüş yapıyor. Temmuz ayında çekimlerine başlanacak olan dizide Atagül'e eşi Kadir Doğulu eşlik edecek. Bir taraftan cast çalışmaları devam eden dizinin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Projede, başarılı oyuncu Zuhal Olcay da ünlü çifte eşlik edecek.

Zuhal Olcay

Zuhal Olcay

Neslihan AtagülİLİŞKİLİ HABERNeslihan Atagül'den yeni proje! Aah Belinda filmi günümüze uyarlanıyor

GECENİN UCUNDA DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Yönetmen koltuğuna Barış Erçetin'in oturduğu 'Gecenin Ucunda' dizisinin senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alıyor. Peride Celal'in "En güzel aşk romanım" dediği 'Gecenin Ucunda'nın dizi uyarlamasında başrolleri, Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu paylaşıyor. Hazırlıkların henüz tamamlanmadığı dizide Atagül, 'Macide' karakterine hayat verecekken, Kadir Doğulu ise 'Kazım' rolünde olacak. Öte yandan Temmuz ayında çekimlerine başlanacak olan dizinin kadrosuna dahil olan Zuhal Olcay, Macide'nin annesi Şermin'i canlandıracak.

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

Neslihan AtagülİLİŞKİLİ HABERNeslihan Atagül'den eşi Kadir Doğulu'ya övgü!

GECENİN UCUNDA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Geçmişe sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat oluşturan Macide'nin etkileyici öyküsü konu alınıyor. Dizi, kendine göre insanca bir dünyaya ulaşmak isteyen Macide'nin hüzün dolu hikayesini izletecek.

Kadir Doğulu

Kadir Doğulu

GECENİN UCUNDA DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Eylül ayında başlaması beklenen dizi Star TV ekranlarında yayınlanacak. TMC Film imzalı dizinin, sezona bomba gibi bir giriş yapacağı düşünülüyor.

Annesinin nikahına bile gitmeyen Oğulcan Engin'den Seda Sayan paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Annesinin nikahına bile gitmeyen Oğulcan Engin'den Seda Sayan paylaşımı!
Afrikalı yetimlerin abisi Buray'dan şaşırtıcı itiraf! "Her işi yaptım"

İLİŞKİLİ HABER

Afrikalı yetimlerin abisi Buray'dan şaşırtıcı itiraf! "Her işi yaptım"

BİR YORUM YAPIN 2

Aylin 1 yıl önce

Neslihan sen seviyoruz isalla gulzel olur

Toplam 1 beğeni

Aytac 1 yıl önce

Kaş bir möcüzə ola məndə filmlerde oynama şansım olsa

Toplam 1 beğeni