Afrikalı yetimlerin abisi Buray'dan şaşırtıcı itiraf! "Her işi yaptım"

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda samimiyetiyle izleyenlerin sevgisini kazanan şarkıcı Buray, hakkında merak edilenleri anlattı. Ünlü popçu, bugüne kadar bir çok farklı işte çalıştığını belirtirken, duygularına ait itiraflarıyla da gündeme oturmayı başardı.

Tam adı Buray Hoşsöz olan 37 yaşındaki şarkıcı Buray, 2004 yılından itibaren çeşitli ünlü isimlere aranjörlük ve beste yaparken, söz müziği kendine ait olan "İstersen" parçasıyla 2015'de yüzünü seyircilere tanıttı. En sevilen şarkıları ortaya çıkaran Buray, yaz mevsiminin en tatlı ve içten şarkılarını çıkartmaya da devam ediyor.

buray afrika yardımı

buray afrika yardımı

YARDIMLARINI GİZLİ TUTUYOR

Genç şarkıcı Buray, Afrika'ya yaptığı yardımlarla gündeme gelirken, yoksul ve maddi durumu yerinde olmayan halka yardımlar götürmeyi ihmal etmemişti. Müziğini orda da yapan şarkıcı, yerel halkı eğlendirirken, kendini sevdirmeyi başarmıştı. Sık sık bu tarz yardımlarda bulunan Buray'ın, gizli olarak tutmaya çalıştığı öğrenildi.

"ÖLÜMLERDENE DÖNDÜM"

Ünlü popçu Buray, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube kanalında samimi açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar çok farklı işlerde çalıştığını açıklayan Buray, "Mutfak temizliğinden halı yıkamaya kadar her işi yaptım. Avusturalya'ya gittiğimde olan biten parayı yiyince, ilk haftada bir sürü işte çalıştım. Eşya taşıma, parti malzemeleri vs... Değişik değişik bir sürü iş yaptım ama hepsinden büyük keyif aldım. Sokakta da çaldım, 5 yıldızlı otelde de. Çok maceralar yaşadım, ölümlerden de döndüm." açıklamasında bulundu.

buray

buray

"KİMSEYE BAĞLANAMIYORUM"

İçinde aidiyet duygusunun bulunmadığını itiraf eden Buray "Ailem haricinde kimseye bağlanamıyorum. Bir yere de ait değilim. İyi tarafları da var, kötü tarafları da bunun. O sorumluluğu almak istemem, kimseyle duygusal bir bağ kurmak da istemem. Geçen gün bir sayayım dedim kaç ev değiştirdim bugüne kadar diye... 33 tane ev. Sadece İstanbul'da 7 kere ev taşıdım. Maddi olarak sahip olduğum bir gitarım var, biraz elbise ve bir de bavul. Başka hiçbir şeyim yok." şeklinde ifade etti.

Neslihan Atagül yeni dizisine büyük transfer! Oyuncu kadrosu belli oluyor

İLİŞKİLİ HABER

Neslihan Atagül yeni dizisine büyük transfer! Oyuncu kadrosu belli oluyor

BİR YORUM YAPIN 0