Nevra Serezli'den yıllar sonra gelen itiraf: "Hayalimdeki rolü 56 yıl sonra oynadım"

Bir döneme damga vuran Sihirli Annem dizisinde Dudu karakterine hayat veren Nevra Serezli şaşırtan bir itirafta bulundu.

Türk tiyatrosunun usta isimlerinden biri olan Nevra Serezli, A Para'da yayınlanan Biz Bize adlı programa konuk oldu. Tiyatro sahnesine tam 11 sene sonra Ağaçlar Ayakta Ölür oyunuyla dönen Serezli, bu oyunla ilgili bir anısını paylaştı.

nevra serezli

nevra serezli

Henüz öğrenciyken bu karakteri oynamak istediğini belirten Serezli, o yılları ve rolün kendisine gelişini şu sözlerle anlattı:

"11 yıl sonra sahneye Ağaçlar Ayakta Ölür oyunuyla döndüm. 45 oyun oynadık ardından pandemi süreci başladı. Bir süredir oyunu yeniden sahneliyoruz ve çok büyük ilgi görüyor. 1950'lerde İspanyol bir yazar tarafından yazılmış bir babaanne hikayesi."

nevra serezli itiraf

nevra serezli itiraf

56 YIL SONRA O ROLÜ BEN OYNUYORUM

"Bu oyunu ilk izlediğim zamanı hatırlıyorum. Kolejde öğrenciydim... Macide Tanır onuyordu ve çok büyük sükse yapmıştı. Hatta ben de 1963 yılında ona mektup yazmıştım bu rolü ben de oynamak istiyorum demiştim. 2019'da oynamak nasip oldu bana. Nedim Saban bunu modern bir yapıyla sahneye koydu."

Verdiği kilolarla bambaşka biri olan Deniz Seki ameliyat masasına yattı!

İLİŞKİLİ HABER

Verdiği kilolarla bambaşka biri olan Deniz Seki ameliyat masasına yattı!
Murat Kekilli'nin Ömer Döngeloğlu paylaşımı duygulandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Kekilli'nin Ömer Döngeloğlu paylaşımı duygulandırdı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0