Murat Kekilli'nin Ömer Döngeloğlu paylaşımı duygulandırdı!

Şarkıcı Murat Kekilli, geçtiğimiz sene koronavirüs nedeniyle vefat eden İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu hoca ile ilgili yaptığı paylaşımla duygulandırdı.

Kanal 7 ekranlarında sahur sofralarının vazgeçilmez programını yapan Ömer Döngeloğlu geçtiğimiz sene Koronavirüs salgını nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ünlü şarkıcı Murat Kekilli sosyal medya hesabı Twitter'dan İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu hocayla ilgili bir paylaşım yaptı.

ömer döngeloğlu

ömer döngeloğlu

Kekilli, Ömer Döngeloğlu'na ilişkin yaptığı duygusal paylaşımda: "Bu Ramazan Sahurları da Sensiz Hiç Çekilmiyormuş Be Ömer Hocam. Mekanın Cennet Olsun." dedi.

murat kekilli ömer döngeloğlu

murat kekilli ömer döngeloğlu

Nevra Serezli'den yıllar sonra gelen itiraf: "Hayalimdeki rolü 56 yıl sonra oynadım"

İLİŞKİLİ HABER

Nevra Serezli'den yıllar sonra gelen itiraf: "Hayalimdeki rolü 56 yıl sonra oynadım"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

ömer kureş 2 yıl önce

Allah için tuttuğu orucun sahuruna bir beşer için çekilmiyor diyen adam ya cahildir yada işgüzar

Toplam 3 beğeni

Emir ovalı 2 yıl önce

Adam özlem duyduğunu ve Ömer hoxa olsaydı Ramazan'ın eski tadında olacağını. İfade etmiş . Adamın yaptığı. Cahillik ise sizinkisi ise topyekûn cehaletin ta kendisidir

Toplam 0 Beğeni

sinan 2 yıl önce

keşke anlayabilseydin kardeşim verdiği mesajı

Toplam 0 Beğeni

nazlı 2 yıl önce

Murat Kekilli halkın sanatcısı.ADAM gibi adam.

Toplam 3 beğeni

AHMET 2 yıl önce

cok ozluyoruz degerli hocamizi

Toplam 3 beğeni