Oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat'tan yıllar sonra gelen itiraf

Baba'nın Şahika'sı Zeynep Tuğçe Bayat'ın Cansel Elçin itirafıyla sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu. Bayat evlilik teklifi aldığı sırada yaşadığı bir olayı itiraf etti.

Şimdilerde Show TV’de ekrana getirilen Baba dizisinde Şahika karakterine hayat veren Zeynep Tuğçe Bayat dikkat çeken isimlerden oldu. Zeynep Tuğçe Bayat hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Meslektaşı Cansel Elçin ile mutlu bir evliliği olan Bayat, evlilik teklifi aldığında anlamadığını itiraf etti. 

zeynep tuğçe bayat

zeynep tuğçe bayat

Evlenmeden bir yıl önce Cansel Elçin'in kendisine yüzük hediye ettiğini ve bunun bir evlilik teklifi olduğunu anlamadığını itiraf eden Bayat, şunları söyledi:

"Evlenmeden bir sene önce bana evlenme teklif etmiş, ben anlamamışım...Doğum günümde yemeğe gittik. 'Sana bunu aldım' diye bir kutu çıkardı. Açtım, evlilik yüzüğü. 'Benimle evlenir misin?' demedi ama 'Hayatım boyunca yanımda olmanı istiyorum, seni çok seviyorum, sana çok değer veriyorum' gibi sözler söyledi.

Öyle olunca ben yüzüğü ne yapacağımı bilemedim. Bir süre taktım, flaşlar patladı, çok utandım. Bir daha takmadım, sonra da unuttuk gitti. Doğum günümde bana hediye edilen değerli bir şey olarak gördüm onu. Sonra 'Dünyayı Kurtaran Kadın'ı çektik ve ondan sonra evlenmeye karar verdik."

 

Usta isim Haldun Dormen 94. yaşını dans ederek kutladı! Gençlere taş çıkarttı

İLİŞKİLİ HABER

Usta isim Haldun Dormen 94. yaşını dans ederek kutladı! Gençlere taş çıkarttı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0