Usta isim Haldun Dormen 94. yaşını dans ederek kutladı! Gençlere taş çıkarttı

Usta tiyatrocu Haldun Dormen, 94. yaşını kendi akademisinin öğrencileri tarafından düzenlenen sürpriz doğum günü partisiyle kutladı. Duygusal anlar yaşayan duayen isim, dans ederek adeta gençlere taş çıkarttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden biri olan Haldun Dormen, 94. yaşına girdi. 'Dormen Akademi öğrencileri', Dormen'e düzenledikleri doğum günü sürprizi ile keyifli dakikalar yaşattı. Öğrencileri ile birlikte dans eden usta sanatçının videosu, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

“HATIRLANMAK ÇOK GÜZEL”

Sürpriz doğum günü partisinde konuşan Haldun Dormen, “Arkadaşlarım ve öğrencilerimin sürprizi oldu. Çok mutlu ettiler beni. Hatırlanmak çok güzel” dedi.

Artık sahneye çıkmayacağını söyleyen Dormen, “Sahneye çıkmaktan ziyade yeni oyuncular keşfedip, onları tiyatroya kazandırmak istiyorum. Tek gayem bu” ifadesini kullandı.

haldun dormen 94 yaşında

haldun dormen 94 yaşında

Oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat'tan yıllar sonra gelen itiraf

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat'tan yıllar sonra gelen itiraf
Bir kovan ile başladı KOSGEB desteği ile 800 kovana ulaştı

İLİŞKİLİ HABER

Bir kovan ile başladı KOSGEB desteği ile 800 kovana ulaştı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

zorbey 1 yıl önce

iki ayagida mezarda olmasina ragmen hala dans dans dans,keske ramazan günü hatimler indirseydi dualar olabilirdi,hic olmasa türk dansi olsaydi,neyse allah uzunnnnn ömürler versin