Ünlü şarkıcı Fedon'dan üzücü haber! Ameliyata alındı

Türkiye'nin en sevilen müzisyenlerinden biri olan Fedon Kalyoncu ameliyat oldu.

75 yaşındaki ünlü şarkıcı Fedon Kalyoncu'dan korkutan bir haber geldi. Kalyoncu, yaşadığı damar sorunu nedeniyle hastanede ameliyat oldu.  Magazin dünyasındaki gelişmeleri sık sık aktaran Onur Akay, yazdığı köşe yazısında ünlü sanatçı Fedon'un ameliyat olduğunu yazdı.

Fedon Kalyoncu

Fedon Kalyoncu

Akay, "75 yaşındaki sevilen sanatçımız Fedon Kalyoncu, bugün ayak damarlarındaki bir problem yüzünden ameliyat oldu ve damarlarına stend takıldı. Özel bir hastanede gerçekleşen operasyonun başarılı geçtiğini öğrendim. 2011 yılında anjiyo olan ve kalp damarlarından üçünün tıkalı olduğu anlaşılan Fedon, dört saat süren bir kalp ameliyatı geçirmişti. 2019 yılında ise böbreğinde bir tümör ortaya çıkmış ve başarılı bir ameliyatla alınmıştı. Değerli sanatçımıza acil şifalar dilerim." ifadelerini kullandı.

 

Oyuncu Ayça Ayşin Turan'dan şoke eden itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Ayça Ayşin Turan'dan şoke eden itiraf!
Komedyen Hasan Can Kaya'ya Acun Ilıcalı desteği! 40 milyon TL’ye dev yatırım

İLİŞKİLİ HABER

Komedyen Hasan Can Kaya'ya Acun Ilıcalı desteği! 40 milyon TL’ye dev yatırım

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

MUROOO BAfRALIIII 2 yıl önce

Allah sifar versin Fedon abii