Komedyen Hasan Can Kaya'ya Acun Ilıcalı desteği! 40 milyon TL’ye dev yatırım

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ile çalışmaya başladıktan sonra hayatı değişen komedyen Hasan Can Kaya, İstanbul Levent'te 40 milyon liraya villa satın aldı.

YouTube'da yayınladığı Konuşanlar programıyla büyük bir çıkış yakalayan komedyen Hasan Can Kaya, Exxen'de Acun Ilıcalı ile anlaşma yapmıştı. Youtube'de içerikleri en çok tıklanan komedyen kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. Ünlü komedyen son olarak yaklaşık 40 milyon liraya villa satın aldı. Kaya’ya Acun Ilıcalı’nın kefil olduğu iddia edildi.

hasan can kaya villa

hasan can kaya villa

Sosyal medya hesabından ünlüler hakkında bilgiler paylaşan ses sanatçısı Onur Akay, Kaya'nın 40 milyon TL'ye Levent'ten villa aldığını söyledi.

hasan can kaya

hasan can kaya

"ACUN KEFİL OLDU"

Akay, "Komedyen Hasan Can Kaya, 40 milyon TL’ye 1. Levent’te villa aldı. Villayı bankadan kredi çekerek alan Kaya’ya patronu Acun Ilıcalı kefil oldu. Hasan Can Kaya, 2021 yılında ise Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı annesi için satın almıştı." açıklamasını yaptı.

Ünlü şarkıcı Fedon'dan üzücü haber! Ameliyata alındı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Fedon'dan üzücü haber! Ameliyata alındı
Kılıçaslan ailesi o iftarı anlattı: Aileden biri gibiydiler

İLİŞKİLİ HABER

Kılıçaslan ailesi o iftarı anlattı: Aileden biri gibiydiler

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

sert adam 1 yıl önce

Gençliğimizin AKLÂKINI BOZAN bu adam 40 milyona villa alabiliyor.. ...Vay bee...

Yukse 1 yıl önce

Toplumun genclerin ahlakini ve aile yapisini bozmayi gaye edinen acunun altin cocugu.

Adem FIRAT 1 yıl önce

RTÜK ne ise yarar bu ikisinin soyu arastirilsin ...ve ömür boyu tv lardan men edilsinler ..yeter artik yaaa

Erkan kadiköy 1 yıl önce

bu ikili 5 para etmez !!!

MUROOO BAfRALIIII 1 yıl önce

ne komedyeni ...igrenc yarattiklar bunlar ...ikiside al birini vur ötekine ..acunun programlari yasaklanmali ..sinir disi edilmelidir ..ahlaksiz ,haysiyetsiz kisi..diger zaten ne caCIK OLDUGU tüm türkiye biliyor ....buna nasil ünlü komedyen diyoersunuz sasiriyorum vallah