Will Smith'e attığı tokat yüzünden ağır ceza! 10 yıl Oscar'a giremeyecek

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Oscar töreninde komedyen Chris Rock'a atmasıyla dünya gündemini çalkalayan ünlü aktör Will Smith, şoke eden bir cezayla karşı karşıya kaldı. Ünlü aktör attığı tokadın bedelini, 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men edilerek ödeyecek.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

94. Oscar töreninde Chris Rock, Will Smith'in yanında oturan eşine, yeni saç modeliyle ilgili espri yaptı. Rock'ın sözlerinin ardından Jada Pinkett'in yüzünde oluşan hoşnutsuzluk dikkatlerden kaçmazken ünlü aktör Smith gerilmeye başladı. Rock sahnede gülmeye devam ederken, Will Smith'in hışmına uğradı. Sinirlerine hakim olamayan Smith, Chris Rock'a tokat attı. Rock, yaşadığı şoktan sonra gülerek, "Will Smith beni fena patakladı" ifadelerini kullandı. Ardından Smith, "Karımın adını ağzına alma" şeklinde bağırdı. Rock ise "Dostum G.I. Jane şakasıydı" tepkisini gösterdi. Salondaki misafirler tarafından yaşanan olayın kurgu olduğu düşünüldü. Ancak Smith'in Rock'a attığı tokadın gerçek olduğu doğrulandı.

94. OSCAR ÖDÜLLERİ TÖRENİNDE YAŞANANLAR

will smith chris rock

will smith chris rock

Will Smith HollywoodİLİŞKİLİ HABERWill Smith Hollywood'tan siliniyor! Projeleri tek tek iptal edildi

AKADEMİ ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETMİŞTİ

Yaşanan tatsız olayın ardından Smith geçtiğimiz günlerde Akademi üyeliğinden istifa ettiğini açıklamış ve "Yaptığım hareketler şoke edici, acı verici ve bağışlanamaz" şeklinde konuşmuştu.

will smith

will smith

WILL SMITH'E AĞIR CEZA

Dünya gündeminde ses getiren bu son gelişmelerden sonra Will Smith'in 10 yıl boyunca Oscarlara ve Akademi'nin düzenlediği diğer etkinliklere katılması yasaklandı. Akademi, yaptığı yazılı açıklamada, "Smith'in sahnede gerçekleştirdiği kabul edilemez ve zararlı davranışı yüzünden gölgede kaldığını" ifadelere yer verdi.

will smithe ağır ceza

will smithe ağır ceza

AKADEMİDEN ÖZÜR!

Akademi'den gelen bir başka açıklamada, törende sahne alanların ve misafirlerin güvenini tekrar kazanmanın amaçlandığı aktarıldı. Akademi, gerçekleşen olayın beklenmeyen bir olay olduğunu da ifade ederek misafirlerden özür diledi.

akademiden chris rocka teşekkür

akademiden chris rocka teşekkür

ROCK'A TEŞEKKÜR

Oscar töreninde kendisine atılan tokadı soğukkanlılıkla karşılayıp ortamı yatıştırdığı için ünlü komedyene Akademi tarafından teşekkür dilekleri iletildi.

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ının ölümünün 18.yılı!  Süleyman Çakır nasıl öldü?

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ının ölümünün 18.yılı! Süleyman Çakır nasıl öldü?
İBB'nin hazırladığı Ramazan etkinliğinde "Sarhoşum" şarkısı skandalı!

İLİŞKİLİ HABER

İBB'nin hazırladığı Ramazan etkinliğinde "Sarhoşum" şarkısı skandalı!

BİR YORUM YAPIN 5

Son Raconcu 2 yıl önce

Simit haklıydı ve Raconu kesti.

Asım 2 yıl önce

Bence Değer.

Yılmaz 2 yıl önce

işte medeniyet dediğin böyle birşey, haklı haksız olur, haksız kahraman, birde haksızdan özür dilerler, ahir zaman alametleri bunlar.

Sınır 2 yıl önce

Ne ceza ne ceza.

Mülayim 2 yıl önce

Arkadaş bu adamın karısıyla dalğa geçiyor bu adam giyotin, ler kuruldu adamı alaşağı etmeye adam az bile yaptı bu kadının birde rahatsızlık sonucu saçları dökülmüş bravo Smith