Somer Şef'ten kadın üreticilere tam destek!

MasterChef programıyla gündeme gelen Türkiye'nin en başarılı şefleri arasında adını geçiren Somer Sivrioğlu, 2007'de Avusturalya Sidney'de açtığı Efendy'i İstanbul'a taşıyor. Shpsa Kadın üretici ürünlerini kullanarak tadım menüsü hazırladı.

MasterChef'deki performansı ve tarzıyla gönülleri fetheden usta şef Somer Sivrioğlu, Avusturalya Sidney'de açtığı Efendy Retaurant ile dünyaya sesini duyurmuştu. Şimdilerdeyse Somer Sivrioğlu, lezzetlerini İstanbullularla buluşturmaya hazırlanıyor.

somer sivrioğlu

somer sivrioğlu

Sidney'deki Efendy şubesindeki menüsüyle dillere destan olan usta şef Sivrioğlu, muhannere soslu kadayıflı karidesten tutun da, favorilerden biri olan tütsülenmiş kuzu omuza kadar İstanbul'da da Avustralya'daki menüde bulunan birçok lezzeti İstanbullularla buluşturmaya hazırlanıyor.

somer sivrioğlu

somer sivrioğlu

KADIN ÜRETİCİ ÜRÜNLERİNE TEŞVİK

İstanbul Levent'te açacağı açıklanan Efendy Restaurant sayesinde kadın üreticilere de desteğini sağladı. İsmini dünyaya duyuran Şef, Türkiye'nin Üretici ve Girişimci Kadınlarının bir e-ticaret sitesinin kurucusu Demet Sabancı Çetindoğan ve misafirlerini ağırladı.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un bebek heyecanı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un bebek heyecanı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0