Thodex reklamında yer alan ünlü oyuncular için karar verildi!

Thodex'in reklamlarında yer alan 17 ünlü isim için karar açıklandı. Soruşturma yürütülen isimler için reklam filmi dışında firmayla bağlantısı olmadığından takipsizlik kararı uygulandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Thodex kripto para borsası üzerinden yapılan dolandırıcılıkla aranan Faruk Fatih Özer'in de içinde bulunduğu 6'sı tutuklu 21 şüpheli için 40 bin yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Thodex reklamlarında oynayan ünlüler sebebiyle güven kazanan firmayla beraber ünlü isimlere de dava açılmıştı. Bunun üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının 17 kişi hakkında "dolandırıcılık" suçuna iştirak ettikleri iddiasıyla yürüttüğü soruşturma takipsizlikle sonuçlandı. Savcılığın verdiği takipsizlik kararıyla ilgili dolandırılan insanların avukatlarının yaptığı açıklamaya da yer verildi.

thodex kurucusu faruk fatih özer

thodex kurucusu faruk fatih özer

GÜVEN DUYGUSU OLUŞTURDULAR

Buna göre Thodex'in lüks araçla birlikte reklamında oynayan Pınar Deniz, Mine Tugay, Bahar Şahin, Simge Sağın, Özge Ulusoy, Selin Şekerci, Pelin Karahan, Zeynep Tuğçe Bayat, Gökçe Bahadır, Gaye Turgut Evin, Eda Ece, Barış Kılıç, Edis, Gökçe Yıldız, Necip Memili ve Melisa Döngel'in bulunmasıyla halkta güven duygusu oluşturuldu. Bunun yanı sıra ekonomist Ercan Öz'ün de Thodex'e destek vermesi bir çok kişinin dolandırılmasına neden oldu.

thodex kurucusu faruk fatih özer

thodex kurucusu faruk fatih özer

TAKİPSİZLİK ALDILAR

Takipsizlik kararı raporuna göre, ismi geçen kişiler hakkında oluşturulan suç duyurusunda, reklam dışında herhangi bir eylemlerinin olmadığı belirtildi. Sadece kurucusunun ve yetkili kişilerin panele erişimi sebebiyle, reklam filminde oynayan kişiler için "Yeterli olmadığı" gerekçesi sunuldu. İsmi geçen ünlüler için takipsizlik kararı çıkarıldı.

Kasaba Doktoru dizisi büyük yankı uyandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Kasaba Doktoru dizisi büyük yankı uyandırdı!

BİR YORUM YAPIN 0