Kasaba Doktoru dizisi büyük yankı uyandırdı!

TRT1'in dev projelerinden Kasaba Doktoru ilk bölümüyle 8 Nisan Cuma akşamı izleyiciyle buluştu. Yayınlanan fragmanlarıyla ve güçlü oyuncu kadrosuyla ilgi çeken dizi ilk bölümle tam not aldı.

TRT1, başarılı projeleri arasına bir yenisini daha ekledi. Güçlü oyuncu kadrosuyla ilgileri üzerine çeken Kasaba Doktoru izleyiciyle buluştu. Dizinin ilk izlemesi İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı. Düzenlenen geceye, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, TRT yöneticileri, yapım ekibi ve dizinin oyuncuları katıldı.

Kasaba Doktoru

Kasaba Doktoru

KASABA DOKTORU'NUN GALASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Yönetmenliğini Arda Sarıgün'ün üstlendiği Kasaba Doktoru'nun senaryosu İlker Aslan ve Barış Erdoğan tarafından kaleme alınıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

Kasaba Doktorunun ilk gösterimi yapıldı

Kasaba Doktorunun ilk gösterimi yapıldı

"FARKLI KONULARA ODAKLANAN DİZİLER YAPMAYA GAYRET EDİYORUZ"

TRT dizilerinin büyük beğeni topladığını söyleyen TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, "2022 yılında da yeni diziler yayına girdi ve girmeye devam edecek" şeklinde konuştu. Sobacı katıldığı gecede açıklamalarına, "Biz özellikle dizi çeşitliliğini sağlamaya öncelik veriyoruz, önem veriyoruz. O nedenledir ki farklı konulara odaklanan dizeler yapmaya gayret ediyoruz bu yeni dönemde" sözlerini de ekledi.

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ilk gösterim gecesinde konuşan Sobacı, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu sözlere yer verdi:

"Yeni dizimiz #KasabaDoktoru'nun ilk bölümünü oyuncularımız, set ekibimiz ve mesai arkadaşlarımızla izliyoruz. Hayatımızın en kritik kavşaklarındaki o mucizevi buluşmalara, fedakarlığa, gayrete ve mücadeleye tanık olacağımız dizimizin yolu açık, izleyicisi bol olsun."

Kasaba Doktoru ilk bölümüyle tam not aldı

Kasaba Doktoru ilk bölümüyle tam not aldı

Kasaba Doktoru ne zaman başlayacak? Kasaba DoktoruİLİŞKİLİ HABERKasaba Doktoru ne zaman başlayacak? Kasaba Doktoru'nun ilk tanıtım fragmanı...

"SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÖNELİK DESTEK VE SAYGIMIZIN NİŞANESİDİR"

Sobacı Kasaba Doktoru dizisinin sağlık çalışanlarına duyulan saygının göstergesi olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

Haliç Kongre Merkezi

Haliç Kongre Merkezi

"Kıymetli sağlık çalışanlarına verdiğimiz desteğin, gösterdiğimiz saygının bir nişanesidir. Eminim ki aslında 'Kasaba Doktoru' dizimizi izleyen seyircilerimiz, hepimiz idealizm, fedakarlık, yaşam, ölüm gibi kavramlar üzerine yeniden düşünme imkanı elde edecek. Bu dizi bize bu değerli kavramlar üzerine yeniden düşünmemizi sağlayacak. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Seyircisi bol olsun inşallah"

Ozan Akbaba

Ozan Akbaba

KASABA DOKTORU DİZİSİ BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Oyuncu Hazal Subaşı, çekimlere hazırlanma sürecinde eğitimden geçtiklerini belirterek, "Onun dışında da şöyle düşündüm ben hep. Hani sanki her hastaya, her vakaya gerçekten ailesinden birini kaybediyormuş gibi en yakın arkadaşını kaybediyormuş gibi sarılmak, o aşkla bir insanı kurtarmak gibi baktım" dedi. Ayrıca Subaşı, güzel bir proje içinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu da ekleyerek, "İçerisinde küçük de olsa bir sosyal sorumluluk barındıran bir işte olduğum için çok mutluyum. Leyla karakteri bir acil tıp uzmanı. Onun da diğerleri gibi işine olan aşkına, idealizmine ve ne kadar kötü şey yaşarsa yaşasın, işini hep el üstünde tutmasına şahit oluyoruz. Bir hayat kurtarmak adına bütün sorumlulukları alabilecek cesur ve güçlü bir kız. Çok mutlu ve heyecanlıyız, izleyen herkes beğensin diliyoruz" şeklinde konuştu.

Dizi cerrah Ali karakterine hayat veren Ozan Akbaba da hikayenin gerçek tarafının çok olacağına değinerek, "Ele alınış biçimi, özellikle vakalarla ilgilenme şekli, hastalara yaklaşma belki de operasyonlarda, ameliyathanelerde ele alınan ameliyat sahnelerinin çok gerçekçi bilimsel dayanaklara dayanan temelleri olacak. O yüzden ciddi bir iş izleyiciyi çok güzel bir şekilde bekliyor" şeklinde açıklama yaptı.

Kasaba Doktoru oyuncu kadrosu

Kasaba Doktoru oyuncu kadrosu

 

''Dr. Romantic'' kore yapımında uyarlanan dev yapımda, kahraman doktorların hayat hikayeleri ve yaşadığı zorluklar gözler önüne seriliyor.

Herkesin ortak bir amacının olduğunu söyleyen başrol oyuncusu Deniz Can Aktaş şu ifadelere yer verdi:

"Biz zaten sahneleri çekerken o anlarda çok böyle birlik hissediyoruz kendimizi. Bizim için çok değerli ve hepimiz hastanelere gittik. İlk defa hastanenin içinden dışarıya bakıyoruz. Aslında bizim için de çok kıymetli bir deneyim oluyor aslında."

Dizide canlandırdığı Ömer karakterinin çocuklukta yaşadığı bir travmayla başladığını ifade eden oyuncu Aktaş konuşmasına, "Hastanede farklı ekollerin insanların hayatlarına dokunduğu ve şifa vermek için mücadele ettiği bir hikâye. İçinde herkesin katkısının olduğu bir hastane hikayesi anlatıyoruz aslında" sözlerini de ekledi.

"HEMŞİRELERİN HAYATINI DENEYİMLEMEK BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI"

Dizideki karakterlerin bir hikaye anlatmak istediklerini aktaran oyuncu Vildan Ataser de, "Bu hikayede de öncelikle biz onları anlamaya çalışıyoruz ve onları en iyi şekilde en gerçekçi şekilde en doğru şekilde anlatmaya çalışıyoruz. Anlattıkça da anladıkça da onları çok daha iyi hissediyoruz" diyerek sözlerini "Dizimiz devam ettiği sürece bütün sağlık çalışanlarının hikayelerini önce biz anlamaya ve sonra anlatmaya çalışacağız. İnşallah yolumuz uzun olur ve seyircilerimiz de bu yolda bizi destekler diye umuyorum" şeklinde noktaladı.

Thodex reklamında yer alan ünlü oyuncular için karar verildi!

İLİŞKİLİ HABER

Thodex reklamında yer alan ünlü oyuncular için karar verildi!
Gülben Ergen New York'a açılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Gülben Ergen New York'a açılıyor!

BİR YORUM YAPIN 0