Güney Koreli Song Joong Ki'nin The Chaebol's Youngest Son dizisinin yayın tarihi açıklandı!

Vincenzo dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Güney Koreli oyuncu Song Joong Ki yeni dizisi "Chaebol Family's Youngest Son" için İstanbul'a geldi. Yakışıklı aktörün İstanbul'da bulunduğu anlar Türkiye'deki hayranları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Peki dünyanın her yerinden büyük bir hayran kitlesine sahip olan Song Joong ki kimdir? İşte Song joong ki ile ilgili tüm merak edilenler...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Güney Koreli oyuncu Song Joong Ki, son olarak "Vincenzo" dizisinde oynadığı 'Vincenzo Cassano' karakteriyle seyircilerin beğenisini kazandı. İlk kez 2017 yılında oynadığı Descandes Of The Sun dizisiyle de herkesin gönlüne taht kuran ünlü oyuncudan Türk hayranlarını sevindiren haber geldi. Song Joong Ki'nin yeni dizisi Chaebol Family's Youngest Son'un çekimleri için Türkiye'ye geldiği öğrenildi. Yaklaşık 2 hafta İstanbul'un bazı semtlerinde dizi çekimlere devam eden ünlü oyuncu son olarak Karaköy'de görüntülendi.

Song Joong Ki

Song Joong Ki

İşte hayranları tarafından yakın takibe alınan Song Joong ki'nin İstanbul'da bulunduğu o görüntüler...

Song Joong Ki

Song Joong Ki

Ünlü oyuncu dizinin bazı çekimlerini Florya ve Üsküdar'da çektiği Türk hayranları tarafından görüntülendi. 

Instagram'da fan sayfaları tarafından da yakın takipte olan 36 yaşındaki Song Joong Ki Güney Kore'de en çok sevilen oyuncuları arasında yer alıyor. Ünlü oyuncuyu bekleyen hayranları imzalı fotoğraflarını elde etti. 

song joon ki İstanbul

song joon ki İstanbul

Joong ki, filmin Üsküdar'da olan çekimlerinde birkaç hayranına imzalı resim verdi. Oyuncunun yaklaşık 3 hafta boyunca İstanbul'da kalacağı öğrenildi. Onu ağırlayan Türk işletmeciler oyuncunun aşırı mütevazi bir insan olduğuna dair açıklamalarda bulundular. 

Chaebol Family's Youngest Son'un Üsküdar'da yapılan çekimlerin bittiği öğrenildi. Ünlü aktör çekimlerde böyle görüntülendi. Öte yandan son olarak yer aldığı Vincenzo dizisinde İtalyanca konuşan oyuncunun Türkiye'deki çekimleri için Türkçe öğrenip öğrenmediği merak edildi. 

THE CHAEBOL'S YONGEST SON YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

Çekimler biter bitmez 15 nisan'da Güney Kore'ye dönen ünlü yıldız hayranlarına müjdeli haber duyurdu. Joon ki'nin merakla beklenen intikam dizisi The Chaebol's Yongest ilk bölümüyle 22 Haziran'da yayınlanacak. Yakışıklı aktöre Hospital Playlist'teki başarılı performansıyla adından söz ettiren Shin Hyun Bin eşlik edecek. 

song joon ki ve Shin Hyun Bin

song joon ki ve Shin Hyun Bin

Ji Chang-wookİLİŞKİLİ HABERJi Chang-wook'un yer aldığı diziler hangileridir? Ji Chang-wook kimdir?

CHAEBOL FAMİLY'S YOUNGEST SON KONUSU NEDİR?

Chaebol Family's Youngest Son Aynı isimli hit web romanından uyarlanmıştır. Dizi Chaebel ailesinin sekreterinin ailenin en küçük oğlu olarak dünyaya gelmesini konu alacak. Dizide başrol olarak yer alan Song Joong Ki her daim sadık kaldığı Sunyang Group ailesi tarafından zimmete para geçirmekten suçlandıktan sonra ölen Yoon Hyun Woo karakterini canlandıracak. Yoon Hyun Woo ailenin en küçük oğlu Jin Do Joon olarak yeniden doğar ve intikam için şirketi devralma mücadelesi verir.

Chaebol Family

Chaebol Family

SONG JOON Kİ KİMDİR?

Song Joong-ki, 19 Eylül 1985 yılında Güney Kore’nin Daejeon şehrinde doğdu. Spor tutkunu olan Song Joong-Ki henüz ortaokuldayken ulusal düzeyde kısa kulvar hız pateninde yarıştı ve büyük ödüller kazandı. Ancak Lisenin ilk yılında bir kaza geçirdi ve sporu bırakmak zorunda kaldı. Üniversite sınavlarında yüksek not alarak (400 üzerinden 380) Sungkyunkwan Üniversitesi İşletme Bölümü’ne girdi.

song joon ki kimdir

song joon ki kimdir

Milyon dolarlık düğünden ilk kareler geldi! Hyun Bin ve Son Ye JinİLİŞKİLİ HABERMilyon dolarlık düğünden ilk kareler geldi! Hyun Bin ve Son Ye Jin'in düğün detayları

Oyunculuk kariyerine ilk 2008 yılında A Frozen Flower filmiyle yaptı. 2017 yılında Descandes Of The Sun dizisiyle Asya'da inanılmaz derecede popüler haline geldi. Asker rolüyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu izlendiği Asya'da ve tüm dünyada inanılmaz derecede popüler oldu. Kore turizmini dünya çapında aktif olarak tanıttığı için Kore Turizm Örgütü tarafından Kore Turizm Fahri Elçisi yapıldı.

Instagram'da 8,8milyon takipçisi bulunan ünlü aktör birçok başarılı projede yer aldı. 

Hadise müstakbel görümcesiyle fotoğrafını ilk kez paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Hadise müstakbel görümcesiyle fotoğrafını ilk kez paylaştı!
Güney Koreli yıldız Lee Joon Gi  korona oldu! 'Again My life' çekimlerine ara verildi

İLİŞKİLİ HABER

Güney Koreli yıldız Lee Joon Gi korona oldu! 'Again My life' çekimlerine ara verildi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 22

halide 2 yıl önce

istanbulun tam olarak neresinde acaba

Toplam 1 beğeni

halide 2 yıl önce

acaba şuan türkiyenin tam olarak neresinde?

halide 2 yıl önce

acaba şuan tam olarak nerde

Esra 2 yıl önce

Bebek Surat çok tatlı ya çekim yerlerini tam bilinse esasında İstanbulu gidilir bu Babbyface'i yakından görmek için

Toplam 3 beğeni

Bu ne ?? 2 yıl önce

Yüce Rabbim bu millete akıl fikir versin

Toplam 11 beğeni

Jııı? 2 yıl önce

Bu ne şimdi

Toplam 0 Beğeni

Mine 2 yıl önce

Eğer laf ediyosan sanane hayranız sonuçta anlayışsızlık yapmayın adamı geldiginde pişman etmeyin

Toplam 0 Beğeni

BLIMY 2 yıl önce

Niye?

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun