Güney Koreli yıldız Lee Joon Gi  korona oldu! 'Again My life' çekimlerine ara verildi

Dünyanın her yerinden bütün dizi setlerinden koronavirüs haberleri gelmeye devam ediyor. 'Again My life' başrol oyuncusu Güney Koreli ünlü oyuncu aktör Lee Joon Gi'nin Koronavirüs testi pozitif çıktı.

Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo, (Aşka yolculuk) dizisiyle büyük başarı yakalayan Güney Koreli yıldız Lee Joon Gi'den hayranlarını üzen haber geldi. Joon Gi'nin Korona testi pozitif çıktı.

Lee Joon Gi koronavirüs

Lee Joon Gi koronavirüs

Güney Koreli oyuncu Park Jin YoungİLİŞKİLİ HABERGüney Koreli oyuncu Park Jin Young'un Ayasofya Camii paylaşımına beğeni yağdı!

Sevilen aktör kendini karantinaya aldı. Ünlü oyuncunun başrolde yer aldığı drama 'Again My Life'ın' çekimlerinin durmasına neden oldu.

 Lee Joon Gi

Lee Joon Gi

SBS, cuma ve cumartesi yayınlanan Again My Life dizisinin yakışıklı oyuncunun test sonucunun pozitif çıkmasının ardından bu haftaki çekimlerini iptal ettiği bildirildi. Ancak dizinin yayın programında herhangi bir değişiklik olmayacağı da bildirildi.

Çok yönlü bir aktör olan Lee Joon Gi Again My Life ilk ve 2 bölümü izleyicilerden tam not aldı. Özellikle Lee Joon Gi'nin iyi aktarılan oyunculuğu ve sürükleyici olay örgüsü övgüyle karşılandı. 

Güney Koreli Song Joong Ki'nin The Chaebol's Youngest Son dizisinin yayın tarihi açıklandı!

İLİŞKİLİ HABER

Güney Koreli Song Joong Ki'nin The Chaebol's Youngest Son dizisinin yayın tarihi açıklandı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0