Selami Şahin geçirdiği korkunç kazayı anlattı: Kolumu keseceklerdi!

Usta sanatçı Selami Şahin, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalında yayınladığı 'Dur Bi Dinle' isimli programa konuk oldu. 1980’li yıllarda geçirdiği trafik kazası sonrası yaşadıklarını anlatan Şahin, "Kafama darbe yediğim için bir yerde saç var, bir yerde de yok" şeklinde konuştu.

"Seninle Başım Dertte", "Ben Bir Tek Kadın Sevdim" ve "Ben Sevdalı Sen Belalı" gibi parçalarla bir döneme damga vuran Selami ŞahinArmağan Çağlayan’ın "Dur Bi Dinle" isimli Youtube programının bu haftaki konuğu oldu. Meslek hayatı ve özel yaşantısı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Şahin, 1980’li yıllarda geçirdiği trafik kazası hakkında konuştu.

Selami Şahin

Selami Şahin

"KOLUMU KESECEKLERDİ"

O dönem otomobiline kamyon çarptığını söyleyen usta sanatçı, yaşadığı korku dolu anları şöyle anlattı:

"Caddebostan’a giderken önümüze kamyon fırladı. Yanımdaki arkadaşım vefat etti. Elimi alnıma koyarak, başımı korumuşum, yoksa ölecektim. Kolumu keseceklerdi neredeyse. Lider bir yaşındaydı daha. Kafama darbe yediğim için bir yerde saç var, bir yerde de yok."

Selami Şahin yaşadığı kazayı anlattı

Selami Şahin yaşadığı kazayı anlattı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Savaş karşıtı 2 yıl önce

Gerçekten çok fena olmuş Allah esirgemis.