Sunucu Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! Emine Ün'den yorum gecikmedi

Hem sunucu hem de manken olan Özlem Yıldız, oğlu Demir ile fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Yıldız'ın oğluyla yaptığı paylaşıma şarkıcı Emine Ün'ün yorumu damga vurdu.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek'in unutulmaz simalarından sunucu Özlem Yıldız gözlerden uzak büyüttüğü oğlunu paylaştı. 2005 yılında iş insanı Sinan Serter ile dünyaevine giren ve 2013 yılında boşanan Özlem Yıldız'ın oğlu Demir büyüdü.

özlem yıldız

özlem yıldız

Gözlerden uzakta büyüttüğü oğlu için her fırsatta "En büyük aşkım oğlum" diyen Özlem Yıldız, paylaşımı ile dikkatleri üzerine topladı. Özlem Yıldız oğluyla pozuna "Tam 15 yıl önce bugün Minicik doğan o küçücük bebek şimdi koca bir genç. Senin annen olmak şu hayatta en gururlandığım duygu " dedi.

Yıldız'ın boyuna gelen oğlunu gören Emine Ün, Pınar Altuğ gibi ünlü isimler de iyi dileklerini paylaşımın altına yazmayı ihmal etmedi. Özlem Yıldız'ın yakın arkadaşı olarak bilinen Emine Ün, "Harikaaa yaşları olsun hep sağlıklı hep mutlu neşe içinde bir yaş diliyorum canım benimmm İyiki doğmuş Demirimiz" yorumunda bulundu. 

özlem yıldız ve oğlu demir

özlem yıldız ve oğlu demir

Daha önce de "Sen ne zaman bu kadar büyüdün" yazarak sosyal medya hesabından paylaşan ünlü sunucunun oğlunu görenler "Minicikti annesinin boyuna gelmiş", "Kocaman olmuş" yorumları yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ebru Şallı'nın evlat acısı dinmiyor!

Anıl Altan yine yaptı yapacağını! Pelin Akil sessiz kalamadı: "Açıklama bekleniyor"

İLİŞKİLİ HABER

Anıl Altan yine yaptı yapacağını! Pelin Akil sessiz kalamadı: "Açıklama bekleniyor"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0