Anıl Altan yine yaptı yapacağını! Pelin Akil sessiz kalamadı: "Açıklama bekleniyor"

Mutlu evlilik hayatlarıyla sürekli gündeme gelen oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan, yine gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Altan, sosyal medya hesabından kaslarını gösterdiği fotoğrafını paylaşınca Akil'den cevap gecikmedi.

Ünlü oyuncu Pelin Akil 2016 yılında oyuncu eşi Anıl Altan'la nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift dünyaya getirdikleri ikiz çocuklarıyla uzunca bir zaman ekranlardan uzak olurken, sosyal medyalarını oldukça aktif tutmayı başarabilmişti. Zaman zaman eşinin yaptığı paylaşımlara laf sokup, cevap veren Pelin Akil, son olarak eşinin paylaştığı gönderiye yine sessiz kalamadı.

pelin akil ve anıl altan

pelin akil ve anıl altan

PELİN AKİL EŞİNİ PAYLAŞTI

Anıl Altan Londra'ya Akil olmadan arkadaşıyla gitti. Akil'in burada devam eden projeleri sebebiyle gidemediği öğrenilirken, Londra'dan paylaştığı fotoğraflar Akil'i sinirlendirdi. Bir taraftan samimi ve güldüren yazılarla açıklama isteyen Akil, eşinin o halini sosyal medya hesabından paylaştı.

pelin akil paylaşım

pelin akil paylaşım

"EVDE ÜTÜYÜ ELİNE ALMAZ SHOW YAPIYOR"

Akil "Evde bir kere bile ütüyü eline almayan adam Londra'da elinde ütü kas show yapıyor, yedik mi arkadaşlar? Umarım fotoğrafı çeken Ömer Mumcuoğlu'dur." ifadelerini kullandı. Ardından ona cevap veren eşi Altan "Aşkım ne şovu, olduğum gibi çekmişler. Benim günahım ne? Allah'ın yarattığını kuldan saklayamazsın... O an şansa kaslıyım, göbekli de olabilirdim (göbek show mu yazılacaktı o zaman da ). Sınıflandırmayalım, ötekişeltirmeyelim... Bu fotoğrafta dikkat edilmesi gereken tek detay seni özleyen gözlerimin içindeki parıltı..." notunu düştü. 

pelin akil

pelin akil

"AÇIKLAMA BEKLENİYOR!"

Eşiyle olan konuşmalarını ekran görüntüsü alıp cevap veren Pelin Akil ise eşini tiye aldı. Akil eşine cevap olarak "Flaş flaş flaş! Anıl Altan kendini, ele verdi. Çekmişler??? Açıklama bekleniyor!" ifadelerini kullandı. Çiftin bu samimi hallerine ise beğeni yağdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ebru Şallı'nın evlat acısı dinmiyor!

Sunucu Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! Emine Ün'den yorum gecikmedi

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Özlem Yıldız oğlunu paylaştı! Emine Ün'den yorum gecikmedi
Müge Boz ve eşi Caner Erdeniz'den bisiklet keyfi!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Boz ve eşi Caner Erdeniz'den bisiklet keyfi!

BİR YORUM YAPIN 1

Hakk 1 yıl önce

Bize ne bundan