Evlilik hazırlığında olan Hadise ile Mehmet Dinçerler imam nikahı kıydı!

Geçtiğimiz günlerde nişanlanan ünlü popçu Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in imam nikahı kıydığı iddia edildi.

İş insanı Mehmet Dinçerler'den aldığı evlilik teklifiyle magazin gündemine bomba gibi düşen şarkıcı Hadise'den şaşırtan hamle geldi. 

Mehmet Dinçerler kesenin ağzını açtı! HadiseİLİŞKİLİ HABERMehmet Dinçerler kesenin ağzını açtı! Hadise'ye nişanda taktığı bileziğin fiyatı şoke etti

hadise ve mehmet dinçerler nikah kıydı

hadise ve mehmet dinçerler nikah kıydı

ÖNCE İMAM NİKAHI SONRA NİŞAN YAPILDI!

tv100'ün haberine göre; 15 Mart'ta nişanlanan ve hızlı bir şekilde evlilik hazırlıklarına başlayan Hadise'nin, nişanlısı Mehmet Dinçerler'in kardeşi Tuğba’nın düğününden kısa bir süre önce sevgilisi ile imam nikahı kıydığı öğrenildi.

hadise

hadise

Sevgilisi Mehmet Dinçerler’in evlilik teklifine “Evet” diyen Hadise, parmağındaki 3 milyon 133 bin 280 TL’lik yüzükle, sosyal medyayı adeta sallamıştı.

EastEnders yıldızı Melanie Clark Pullen hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

EastEnders yıldızı Melanie Clark Pullen hayatını kaybetti!
Fahriye Evcen oğlu Karan'ın doğum gününü kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen oğlu Karan'ın doğum gününü kutladı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

tepki 2 yıl önce

imam nikahina ne gerek var zaten dost hayati yasamiyor mu bunlar sayisiz koca kari